Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου

Το APS της Arbor Networks κερδίζει την υψηλότερη βαθμολογία για τη συνολική αποτελεσματικότητα ασφάλειας

0

Η Arbor Networks Inc., το τμήμα υπηρεσιών ασφαλείας της NETSCOUT, ανακοίνωσε ότι η λύση APS 2800 για on-premise προστασία έναντι επιθέσεων DDoS της εταιρείας κέρδισε τον χαρακτηρισμό της “Προτεινόμενης” λύσης καθώς και την υψηλότερη βαθμολογία για τη συνολική αποτελεσματικότητα ασφάλειας, στην πρώτη έκθεση για την αποτροπή των επιθέσεων DDoS των εργαστηρίων NSS.

arbor

Ο χαρακτηρισμός “Προτεινόμενο” από τα εργαστήρια NSS υποδηλώνει ότι ένα προϊόν επιδεικνύει εξαιρετικές επιδόσεις και αξίζει της σοβαρής προσοχής των πελατών. Ο χαρακτηρισμός αυτός προορίζεται μόνο για προϊόντα κορυφαίας απόδοσης, ανεξάρτητα από το μερίδιο της αγοράς του προμηθευτή, το μέγεθος και την παρουσία στον κλάδο. Το πεδίο εφαρμογής της συγκεκριμένης έκθεσης περιλαμβάνει: Αποτελεσματικότητα ασφάλειας, απόδοση, σταθερότητα και αξιοπιστία και συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με τα εργαστήρια NSS, «Πολλοί προμηθευτές έχουν εισέλθει στην αγορά προστασίας από επιθέσεις DDoS τα τελευταία χρόνια και οι λύσεις τους θα πρέπει να αξιολογηθούν προσεκτικά. Οι δοκιμές και οι αξιολογήσεις των εργαστηρίων NSS είναι σχεδιασμένες ώστε να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου της πληροφορικής στη διαδικασία της επιλογής και της διαχείρισης των προϊόντων ασφάλειας».

Τα σημαντικότερα σημεία της Έκθεσης για το APS της Arbor Networks περιλαμβάνουν:

• 100% βαθμολογία για επιθέσεις σε επίπεδο εφαρμογής έναντι 80% που ήταν ο μέσος όρος των υπολοίπων: Για επιθέσεις HTTP Get Flow, επιθέσεις RUDY (Low & Slow), LOIC, NTP Reflection, 10G DNS Reflection και επιθέσεις υπερχείλισης SIP Invite.
• 90,8% βαθμολογία για τη συνολική αντιμετώπιση επιθέσεων: Για ογκομετρικές απειλές, πρωτοκόλλου και επιθέσεις DDoS επιπέδου εφαρμογής.
• Πραγματική δοκιμή αντιμετώπισης: Έγινε στα 20Gbps, για «Πραγματική» μίξη πρωτοκόλλων [Κέντρο δεδομένων – Οικονομικά θέματα, Κέντρο δεδομένων – Χρήστες κινητών τηλεφώνων και Εφαρμογές, Κέντρο δεδομένων – Εφαρμογές και Υπηρεσίες που βασίζονται στον ιστό και Μίξη πρωτοκόλλων παρόχου υπηρεσιών Internet (ISP)].

«Οι επιχειρήσεις σήμερα δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς να είναι διαθέσιμα τα δίκτυα, οι υπηρεσίες και οι εφαρμογές τους. Η διαθεσιμότητα είναι συνώνυμο του ηλεκτρικού ρεύματος στις μέρες μας. Οι επιθέσεις DDoS εξαπλώνονται ολοένα και περισσότερο πια σε μια περίοδο όπου οι συνέπειες συνεχώς αυξάνονται. Όπως δείχνουν οι ενδελεχείς και ανεξάρτητες δοκιμές των εργαστηρίων NSS, η Arbor εξακολουθεί να είναι ο ηγέτης της αγοράς, παρέχοντας καινοτόμα και αξιόπιστη on premise προστασία έναντι επιθέσεων DDoS σε πελάτες ανά τον κόσμο», δήλωσε ο Matthew Moynahan, Πρόεδρος της Arbor Networks.

Share.

Leave A Reply