Δυναμική Πορεία για τη CCS το 2015

0

Με αισιοδοξία ξεκίνησε το 2016 για τη CCS, διεθνή πάροχο πρωτοποριακών εφαρμογών ηλεκτρονικής εκπαίδευσης και δημιουργό του Lykio (www.lyk.io).

Elias

Σε εκδήλωση για τους εργαζομένους της, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Μαρτίου 2016, η εταιρεία παρουσίασε τη μέχρι στιγμής πορεία της και τα σχέδια ανάπτυξης και επέκτασης που έχει για το μέλλον.
Με την ανάπτυξη νέων, καινοτόμων λύσεων, όπως το Lykio, διεθνείς και τοπικές βραβεύσεις και ενίσχυση της ομάδας με νέα στελέχη, το 2015 επιβεβαίωσε την δυναμική πορεία ανάπτυξης της CCS. “Το 2015 καταφέραμε να συνεχίσουμε την πετυχημένη πορεία μας, βασιζόμενοι στην καινοτόμο, cloud-based πλατφόρμα Lykio και στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουμε στις επιχειρήσεις-πελάτες μας. Μέσα στη χρονιά, η ομάδα μας αναπτύχθηκε και υποδέχθηκε νέα μέλη, που ενισχύουν την προοπτική της εταιρείας με την εμπειρία και τις ικανότητές τους. Είμαι πεπεισμένος ότι το 2016 θα είναι μια ακόμα θετική χρονιά, με περισσότερες επιτυχίες στη διεθνή αγορά αλλά και στην Ελλάδα”, σχολίασε ο Ηλίας Παρλαβάντζας, Διευθύνων Σύμβουλος της CCS.
Αξίζει να σημειωθεί πως το 70% του κύκλου εργασιών της εταιρείας προέρχεται από το εξωτερικό.
Το Lykio ανακοινώθηκε στην αγορά τον Ιούλιο του 2015 και αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο περιβάλλον παρακίνησης μάθησης του ανθρώπινου δυναμικού. Η καινοτομία των χαρακτηριστικών του και η μοναδικότητα των επιλογών που προσφέρει στους σύγχρονους οργανισμούς αναγνωρίστηκαν από την αγορά με επανειλημμένες βραβεύσεις της πλατφόρμας σε διάφορες διοργανώσεις.

Share.

Leave A Reply