Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο μεγαλώνει

0

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και οι αυξανόμενες εκπαιδευτικές του ανάγκες υπαγόρευσαν το 2016 την επέκταση του υφιστάμενου campus στο Μαρούσι, με την προσθήκη 2.500 m².

Νέο κτίριο zoom

Τα έργα για την επέκταση του campus βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθούν το καλοκαίρι του 2016 [Αρχιτεκτονική Μελέτη: apk αρχιτέκτονες/ Αλεξία Αναστασοπούλου-Mαρία Κυριαζή]. Με την ολοκλήρωση των έργων, το campus Αμαρουσίου θα φτάσει συνολικά τα 13.000 m² και θα αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο campus Κολλεγίου στην Αθήνα. Οι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις θα περιλαμβάνουν περισσότερες αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια και μία νέα υπερσύγχρονη βιβλιοθήκη, με computer room και ειδικά διαμορφωμένο χώρο μελέτης.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply