Το Tech Talks Central συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά στο MWC

0

H Βαρκελώνη είναι βαθιά χαραγμένη στο DNA του TTC… Πρώτος και κύριος λόγος, είναι ότι εκεί «γεννήθηκε» πριν από δυο χρόνια – η πρώτη μας εκπομπή (live, παρακαλώ) έγινε από μια αίθουσα της Fira Montjuic, στο MWC του 2014. Μας άρεσε τόσο πολύ αυτό που κάναμε εκεί ώστε, όταν γυρίσαμε στην Ελλάδα, αποφασίσαμε να το συνεχίσουμε.

logo TTC MWC

Κι αυτό κάνουμε έκτοτε, ενθαρρυμένοι από τα θετικά αποτελέσματα της ενεργού παρουσίας μας σε ημερίδες και συνέδρια, εντός και εκτός Ελλάδος. Στη Βαρκελώνη επιστρέψαμε, βέβαια, για να καλύψουμε και το MWC του ’15, δίνοντας μάλιστα έμφαση στο χώρο του eHealth, ως υποστηρικτές του Health & Wellness Conference εκ μέρους του ECHAlliance, και του Mobility, ως υποστηρικτές  του Heroes of Mobile.

Φέτος, επιστρέφουμε γι’ άλλη μια φορά στη Βαρκελώνη, με τετραμελή ομάδα, σοφότεροι και ωριμότεροι, με τα μηχανήματά μας πανέτοιμα να καταγράψουν (και να διασώσουν στο όνομα της τεχνολογίας, ως podcast…) τις πιο ενδιαφέρουσες εξελίξεις όπως ακριβώς θα ακουστούν από επαΐοντα χείλη εκείνες τις τέσσερις ημέρες, που η καταλανική πρωτεύουσα θα είναι ταυτόχρονα Mobile Capital of the World. Φυσικά, στηρίζουμε και φέτος τόσο το ECHAlliance, όσο και το Heroes of Mobile στις δραστηριότητές τους στη διάρκεια του MWC, έχουμε ήδη «κλείσει» πολλές και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, ενώ έντονη θα είναι η παρουσία μας και στη Fira Montjuic, στις ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις του 4YFN, το οποίο εστιάζει στον κόσμο των νεοφυών επιχειρήσεων. Μάλιστα, για να μπούμε εξαρχής στο κλίμα, θα προηγηθεί μια συνάντηση και συζήτηση γνωριμίας (η οποία θα εγγραφεί, βεβαίως) με τους ανθρώπους του Barcinno, που εκπροσωπούν και γνωρίζουν όσο κανένας άλλος τη δυναμική startup κοινότητα της Βαρκελώνης.

Ως «ορεκτικό», πάντως, του τι θα επακολουθήσει, το TTC θα εγγράψει την Κυριακή, 21/2 στη Βαρκελώνη το τρίτο podcast του (το πρώτο διαπραγματευόταν θέματα τρέχουσας επικαιρότητας, ενώ το δεύτερο έδινε πλήθος χρήσιμες πληροφορίες για όσους θα συμμετάσχουν στο MWC), όπου εκτός από τους «συνήθεις υπόπτους» hosts του, θα πάρει μέρος η πολύ γνωστή Βρετανίδα blogger στο χώρο του mobility, Helen Keegan, με δικούς της καλεσμένους. Το θέμα μας «καυτό», η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, ιδιαίτερα μετά την πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση στην Ευρώπη.

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι και η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που οργανώνει το TTC το μεσημέρι της Τρίτης, 23/2 με αντικείμενο την Τεχνητή Ευφυΐα, στην οποία καλεσμένοι μας είναι οι Kevin Curran (IEEE), James Tagg (Truephone), Carl Uminski (SOMO) και Helen Keegan (Mobile Kitten).

Τέλος, για πρώτη φορά, το Tech Talks Central όχι μόνο θα «ακούσει» τι λένε οι άλλοι στο MWC, αλλά θα «μιλήσει» κι εκείνο σε κοινό! Η Βίκη Κολοβού προσκλήθηκε να παρουσιάσει σε κλειστή ομάδα ανθρώπων του marketing την καινοτομική ιδέα, το συλλογικό όραμα και τον τρόπο λειτουργίας του δικτυακού μας ραδιοφώνου.

Μείνετε συντονισμένοι, λοιπόν, στο www.techtalkscentral.com!

Εκπέμπουμε στο http://ttc.radiojar.com/ και σας περιμένουμε…

Share.

Leave A Reply