Συνέργειες σε σταθερή και κινητή ευρυζωνικότητα στη Ρουμανία

0

Συμφωνία με την Orange Ρουμανίας για κοινή χρήση υποδομών τους υπέγραψε η Telekom Romania, θυγατρική του ΟΤΕ στη γειτονική χώρα.

telecom-orange

Συγκεκριμένα, η Telekom Romania θα χρησιμοποιεί μέσω περιαγωγής το δίκτυο 4G και 4G + της Orange και έτσι οι πελάτες της θα ωφεληθούν άμεσα με αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Το 4G δίκτυο της Orange καλύπτει το 72% του πληθυσμού της γειτονικής χώρας και το 96% του αστικών περιοχών. Η μετάβαση μεταξύ των δικτύων θα είναι απρόσκοπτη και δεν θα απαιτεί πρόσθετο κόστος για τους πελάτες.

Η συμφωνία προβλέπει αντίστοιχα η Orange να αγοράζει υπηρεσίες χονδρικής σταθερού δικτύου ώστε να εισέλθει και στην αγορά της σταθερής τηλεφωνίας και να προσφέρει στους πελάτες της σταθερή ευρυζωνική πρόσβαση και βελτιωμένες υπηρεσίες τηλεόρασης.
Η πρακτική της συνεργασίας στις υποδομές στην αγορά των τηλεπικοινωνιών κερδίζει συνεχώς έδαφος με τις εταιρείες να μπαίνουν σε αυτή τη λογική προκειμένου να καλύψουν γρηγορότερα τους συνδρομητές τους με ταχύτερα δίκτυα και με δεδομένο ότι τα κεφάλαια που απαιτούνται για τα δίκτυα νέας γενιάς είναι μεγάλα.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply