Πιστοποίηση της TI Sparkle μέσω της MedNautilus

0

Η TI Sparkle έλαβε Πιστοποίηση για το πρότυπο ασφαλείας PCI DSS 3.1 (Payment Card Industry Data Security Standards) στην Ελλάδα μέσω της θυγατρικής της, MedNautilus. Η πιστοποίηση αφορά τις υπηρεσίες Cloud Services και τις συναφείς υποδομές της TI Sparkle και σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην εγγύηση της ασφάλειας των δεδομένων των πελατών της.

sparkle

Η πιστοποίηση αυτή προσθέτει αξία στην εμπορική προσφορά της TI Sparkle στην Ελλάδα και επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας να παρέχει στους πελάτες της τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Το PCI-DSS είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο πρότυπο ασφαλείας που αναπτύχθηκε από τον κλάδο καρτών πληρωµής για να εξασφαλίσει ότι οι έμποροι και οι συναφείς εταίροι ακολουθούν όλες τις απαιτούμενες πρακτικές ασφάλειας για να εξασφαλίσουν ότι η πιστωτική κάρτα και τα δεδομένα που σχετίζονται με τον κάτοχο της κάρτας είναι πάντοτε προστατευμένα. Επιπλέον, η πιστοποίηση PCI-DSS επαληθεύει το ασφαλές περιβάλλον Cloud της επιχείρησης στο οποίο οι πελάτες μπορούν να σχεδιάσουν και να αναπτύξουν τις εικονικές τους υποδομές.

 

Share.

Leave A Reply