Συνεδριάζει η Ολομέλεια χωρίς Πρόεδρο και χωρίς αποφάσεις

0

eett-logo

Με την παρουσία των περισσοτέρων μελών της Ολομέλειας της ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) πραγματοποιήθηκε σήμερα η εξέταση της προσφυγής των τηλεπικοινωνιακών παρόχων (Vodafone, Wind, Forthnet και Cyta) κατά του συνδυαστικού πακέτου του ΟΤΕ, Cosmote One.

Ωστόσο, μπορεί η διαδικασία της ακρόασης να διεξήχθη, όμως, απόφαση επί της ουσίας είναι άγνωστο αν θα υπάρξει, αφού δεν έχει διοριστεί πρόεδρος στην ΕΕΤΤ και ως εκ τούτου η Ολομέλειά της δεν είναι σε θέση να λάβει αποφάσεις.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα νέο για τον διορισμό προέδρου στην Επιτροπή. Η όλη διαδικασία διεκπεραιώνεται αποκλειστικά από τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, χωρίς την υποστήριξη επιτροπής ή άλλου τρίτου φορέα, τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Leave A Reply