Νέα και αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης για τους πελάτες, εύκολη και γρήγορη επικοινωνία με τους συνεργάτες, βελτιστοποίηση διαδικασιών και αύξηση αποδοτικότητας είναι τα βασικά οφέλη των ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και ΕΠΑ Θεσσαλίας, κατόπιν της επιτυχούς ολοκλήρωσης από την Data Communication τεσσάρων έργων πληροφορικής και ψηφιακής επικοινωνίας. Επισημαίνεται ότι πρόκειται για τη δεύτερη συνεργασία των εταιριών, καθώς τον Οκτώβριο του 2014 ολοκληρώθηκε το έργο Microsoft Dynamics CRM για τις δύο εταιρίες.

data communication

Με βασικούς στόχους την αποσυμφόρηση των Γραφείων Εξυπηρέτησης Πελατών και την αμεσότερη ανταπόκριση σε αιτήματα πελατών και συνεργατών μέσω της πλήρους ψηφιοποίησης της ροής εργασιών, η Data Communication ανέπτυξε τέσσερις νέες και καινοτόμες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των δύο εταιριών. Για την υλοποίησή τους, η Data Communication χρησιμοποίησε συνδυαστικά τεχνολογίες αιχμής της Microsoft, προσαρμόζοντάς τις και συνδέοντάς τις με τις υπάρχουσες υποδομές.

Συγκεκριμένα, με τη νέα web πλατφόρμα “My Account” οι πελάτες αποκτούν άμεση επικοινωνία με τις δύο εταιρίες, δημιουργώντας τον προσωπικό τους λογαριασμό για πλήρη διαχείριση του σημείου παροχής, πραγματοποίηση ηλεκτρονικών πληρωμών, παρακολούθηση αιτημάτων κ.α.

Παράλληλα, αναπτύχθηκε ειδική πλατφόρμα επικοινωνίας (extranet portal) για τους εξωτερικούς συνεργάτες/μηχανικούς, μέσω της οποίας ψηφιοποιείται πλήρως όλη η ροή εργασιών που αφορά στην επικοινωνία τους με τις Εταιρίες.

Επιπρόσθετα, μέσω της νέας mobile εφαρμογής για κινητές συσκευές, αναβαθμίζεται η ποιότητα εργασίας και βελτιστοποιούνται οι αντίστοιχες διαδικασίες (αυτοψίες, έλεγχοι εσωτερικών εγκαταστάσεων), ενώ παράλληλα μέσω της on-line επικοινωνίας δίνεται η δυνατότητα για άμεση διαχείριση της αντίστοιχης εργασίας. Τέλος, μέσω του νέου συστήματος ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης εγγράφων, επιτυγχάνεται η ολοκληρωμένη ψηφιοποίηση της Διαχείρισης Εγγράφων, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη για εκτυπώσεις και διακίνηση των φυσικών εντύπων.

Ο κ. Λεωνίδας Μπακούρας, Αναπλ. Γενικός Διευθυντής Ε.Π.Α. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. & Ε.Π.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε, δήλωσε: «Η αξιοποίηση καινοτομικών τεχνολογιών και δοκιμασμένων συνεργασιών, αποτελούν βασικά εργαλεία για κάθε επιχείρηση που στοχεύει στην επιχειρηματική αριστεία και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, σε μια ριζικά μεταβαλλόμενη αγορά όπως αυτή του Φυσικού Αερίου».

Με αφορμή την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου, ο κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication, σημείωσε: «Με 28 χρόνια ανάπτυξης εφαρμογών πληροφορικής στο ενεργητικό μας, η Data Communication είναι ο ιδανικός συνεργάτης για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να “επιταχύνουν” επενδύοντας στην τεχνολογία. Εντοπίζοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε εταιρίας, ερχόμαστε να μελετήσουμε και να προτείνουμε λύσεις για την επίτευξη κάθε στρατηγικού επιχειρησιακού στόχου. Εκ μέρους της Data Communication θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη τους την ΕΠΑ Θεσσαλίας και την ΕΠΑ Θεσσαλονίκης, που μας τιμά ιδιαίτερα».


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply