Οι εξελίξεις στη Globo δεν επηρεάζουν την Globo Technologies

0

Τις παραιτήσεις τους από τις θέσεις που κατέχουν στην Globo Plc, προκειμένου να διευκολύνουν τις έρευνες που θα ακολουθήσουν υπέβαλαν ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Κωστής Παπαδημητρακόπουλος, ο οικονομικός διευθυντής Δημήτρης Γρυπάρης καθώς και ο Chief Operational Officer Γεράσιμος Μπονάνος.

globo-technologies-640x400

Οι παραπάνω εξελίξεις δρομολογήθηκαν μετά τη δημοσιοποίηση έκθεσης σχετικά με την εταιρεία την οποία εκπόνησε το αμερικανικό hegde fund Quintessential Capital Management (“QCM”). Το hedge fund, αμφισβητεί τη νομιμότητα και την αλήθεια της οικονομικής δραστηριότητας του ομίλου Globo, εξαιρώντας πάντως τη θυγατρική στην Ελλάδα Clobo Technologies.

Η έκθεση και οι ισχυρισμοί του hedge fund διαψεύδονται από την πλευρά της Globo. Τα παραιτηθέντα στελέχη υπογραμμίζουν πως είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν σε όποιες έρευνες ακολουθήσουν. Η εταιρία έχει συστήσει μια νέα επιτροπή αποτελούμενη από μη εκτελεστικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου για να προχωρήσει σε σχετική έρευνα.

H ελληνική Clobo Technologies εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

“Δεδομένων των πρόσφατων εξελίξεων στον όμιλο GLOBO PLC, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία GLOBO TECHNOLOGIES ουδεμία σχέση έχει με τις πρόσφατες ανακοινώσεις και επικείμενες εξελίξεις του ομίλου GLOBO PLC και αποτελεί απλή συνεργάτη και όχι μέλος του ομίλου.

Οποιαδήποτε αντίθετη πληροφορία ή δημοσίευμα αναρτηθεί αποτελεί ανακριβή άποψη και όχι τεκμηριωμένη πληροφόρηση.

Η εταιρεία GLOBO Technologies συνεχίζει απρόσκοπτα τις δραστηριότητές της με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό στους πελάτες και συνεργάτες της.”

Share.

Leave A Reply