Παρατάθηκε για ένα μήνα μετά από απόφαση του γενικού γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Δημήτρη Τζώρτζη, η ημερομηνία λήξης όλων των μη ολοκληρωμένων ενταγμένων πράξεων της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ψηφιακή Σύγκλιση.

ψηφιακή συγκλιση

Νέα ημερομηνία λήξης των πράξεων ορίστηκε η 30η Νοεμβρίου 2015. Επιπλέον, οι πράξεις που είναι ενταγμένες στο άξονα 3 παρατείνονται έως 31η Δεκεμβρίου 2015.

Πρόκειται για δράσεις προετοιμασίας, εφαρμογής, παρακολούθησης και επιθεώρησης των έργων, όπως επίσης και δράσεις αξιολόγησης και μελέτες. Επιπλέον, εδώ εντάσσονται όλες οι ενέργειες πληροφοριών και επικοινωνίας.

Όπως είναι γνωστό το πρόγραμμα Ψηφιακή Σύγκλιση είναι αυτό με την μικρότερη απορρόφηση. Από τον συνολικό προϋπολογισμό του προγράμματος 1,090 δις. ευρώ, οι νομικές δεσμεύσεις ήταν 715 εκατ. ευρώ (στοιχεία από την επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος).​


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Leave A Reply