QualiPoc Freerider III

0

THE ULTIMATE PORTABLE BENCHMARKER

rs

To Qualipoc Freerider III  είναι η 3η γενιά  φορητού μετρητικού εξοπλισμού του Οίκου SwissQual, μέλος του Ομίλου εταιριών Rohde & Schwarz, βασισμένο σε εμπορικά smartphones, για συγκριτικό έλεγχο (benchmarking) και βελτιστοποίηση (optimization) δικτύων κινητής τηλεφωνίας, σε πραγματικές συνθήκες κίνησης πεζού (walk test) και εν κινήσει οχήματος (drive test).

Το  στιβαρό αλλά ελαφρύ και  εργονομικό σακίδιο πλάτης (backpack) παρέχει εκτεταμένες λειτουργίες για τον έλεγχο υπηρεσιών φωνής, δεδομένων, βίντεο και μηνυμάτων, για την αξιολόγηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών (QoS) και της ποιότητας της εμπειρίας (QoE)  όπως την αντιλαμβάνεται ο πραγματικός χρήστης, συμπεριλαμβανομένης όλης της πληροφορίας για το RF περιβάλλον.  Η σχεδίαση του,  το πλήθος των λειτουργιών του, η εξαιρετική του απόδοση  και η ευκολία χρήσης του καθιστούν το Freerider ΙΙΙ την απόλυτη φορητή λύση συγκριτικής αξιολόγησης, ορίζοντας ένα νέο μετρητικό πρότυπο που καθιερώνει τον Οίκο SwissQual ως πρωτοπόρο στον τομέα αξιολόγησης δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

Συγκριτική αξιολόγηση, βελτιστοποίηση, ραδιοκάλυψη

Το QualiPoc Freerider ΙΙΙ χρησιμοποιείται για την αξιολόγηση του δικτύου, είτε σε συνθήκες κίνησης πεζού είτε κινούμενου οχήματος. Για παράδειγμα, κατά την οδήγηση  προς το χώρο μέτρησης, ο μηχανικός πεδίου μπορεί να χρησιμοποιήσει το Freerider ΙΙΙ για μετρήσεις δικτύων εν κινήσει, με τις διαθέσιμες εσωτερικές ή τις προαιρετικές εξωτερικές κεραίες. Φτάνοντας στο σημείο ενδιαφέροντος,  προσαρμόζει στην πλάτη το σακίδιο και ξεκινάει μετρήσεις εσωτερικού χώρου χρησιμοποιώντας το Android tablet για τον έλεγχο των μετρήσεων.

Στο τέλος της ημέρας, ο μηχανικός θα έχει συλλέξει μια πλήρη σειρά μετρήσεων, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερα δεδομένα συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη φορητή λύση της αγοράς, χάρη και στον ενσωματωμένο σαρωτή τύπου R&S TSME scanner. Τα δεδομένα που συλλέγονται χρησιμοποιούνται για συγκριτική αξιολόγηση και βελτιστοποίηση.

Με μια ματιά

  • Φορητή λύση μέτρησης πολλαπλών καναλιών, βασισμένη σε Android smartphones, σχεδιασμένη για ευελιξία μετρήσεων τόσο σε συνθήκες κίνησης πεζού όσο και κινούμενος επί οχήματος.
  • Δυνατότητα ενσωμάτωσης του νέου multi-band, multi-technology σαρωτή τύπου R&S TSME scanner, για ταυτόχρονη μέτρηση μέχρι 8 τεχνολογιών στο φάσμα 350MHz-4.4GHz
  • Ανθεκτικό, συμπαγές, ισχυρό και σχεδιασμένο για αποδοτική, απρόσκοπτη και αξιόπιστη συλλογή δεδομένων

Πλεονεκτήματα

Το QualiPoc Freerider ΙΙΙ θα σας ανταμείψει μακροπρόθεσμα, λόγω:

  • Μείωσης των λειτουργικών εξόδων, χάρη στην αποτελεσματική συνδυαστική συλλογή δεδομένων από πολλαπλά κανάλια (QoS / QoE) και από τον RF scanner.
  • Εξασφάλισης επένδυσης, χάρη στην ευελιξία αναβάθμισης των μετρητικών συσκευών και υποστήριξης νέων τεχνολογιών
  • Συλλογή δεδομένων (QoS / QoE) υψηλής ποιότητας και συμμόρφωσης με διεθνή standards, ως το πιο αξιόπιστο μέσο λήψης στρατηγικών αποφάσεων από μεριάς παρόχων

To Freerider ΙΙΙ είναι έτοιμο να αποδείξει στην πράξη τα αποκλειστικά του πλεονεκτήματα, όπως ανθεκτικότητα, απόδοση και ευελιξία. Μερικά από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του είναι:

Ιδανική σχεδίαση

Πρακτική σχεδίαση: Η συμπαγής και εργονομική σχεδίαση του σακιδίου είναι ιδανική για τη διεξαγωγή μετρήσεων σε δημόσιους χώρους. Είναι πλήρως αδιάβροχο και ενσωματώνει κατάλληλες θήκες για την αποθήκευση του tablet, προαιρετικών επιπλέον μπαταριών, προαιρετικών τροφοδοτικών οχήματος και γραφείου και προαιρετικού εξωτερικού Bluetooth GPS. Η πλάτη του σακιδίου έχει σχεδιαστεί κατάλληλα για τον περιορισμό της Η/Μ ακτινοβολίας που δέχεται ο χρήστης, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Ελαφρύ και ρυθμιζόμενο: Το πλήρως προσαρμοζόμενο σακίδιο, συμπεριλαμβανομένων έξι (6) smartphones, τεσσάρων (4) μπαταριών και τον RF scanner, ζυγίζει λιγότερο από 9 kg. Οι ιμάντες του σακιδίου μπορούν να ρυθμιστούν για μέγιστη ασφάλεια και άνεση του χρήστη.

Η λειτουργία και ο συγχρονισμός όλου του συστήματος ξεκινάει και ολοκληρώνεται με το πάτημα ενός κεντρικού ON/OFF πλήκτρου εξωτερικά του σακιδίου.

 

Μέγιστη ευελιξία

Συμβατότητα: Δυνατότητα ενσωμάτωσης κάθε τύπου android smartphone, χάρη στο έξυπνο σύστημα στερέωσης που είναι συμβατό με διαφορετικά μεγέθη και μοντέλα.

Ευελιξία: Τα smartphones αφαιρούνται εύκολα και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως αυτόνομες συσκευές μέτρησης χειρός τύπου QualiPoc Android.

 

Αξιοπιστία

Ενεργή ψύξη: Δύο ανεμιστήρες παρέχουν αποτελεσματική ψύξη και ροή αέρα, ώστε να διασφαλίζεται η αδιάλειπτη και αξιόπιστη λειτουργία όλων των μερών του συστήματος.

Έξυπνη διαχείριση ενέργειας: Το τροφοδοτικό αποτελείται από 4 ισχυρές μπαταρίες για αυτονομία 8 ωρών, με LCD ένδειξη φόρτισής τους και δυνατότητα αντικατάστασής τους εν λειτουργία, χωρίς διακοπή των μετρήσεων. Το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και με 1 μπαταρία μόνο.

Share.

Leave A Reply