Γίνετε Αρχιτέκτονες Επιχειρηματικών Μοντέλων από την INTZEIDIS Cοnsulting

0

Η INTZEIDIS Cοnsulting διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το εξειδικευμένο σεμινάριο Business Model Architect στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2015. Πρόκειται για ένα καινοτόμο διήμερο workshop, διάρκειας 16 ωρών, στο οποίο οι συμμετέχοντες στοχεύουν στην ανάπτυξη της ικανότητας σχεδιασμού και αξιολόγησης βιώσιμων επιχειρηματικών μοντέλων.

BM_Example_s

Το σεμινάριο -που θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy (Πέλικα & Σπάρτης 1, 15122, Μαρούσι)- απευθύνεται σε όσους σκοπεύουν να γίνουν Αρχιτέκτονες Επιχειρηματικών Μοντέλων και ειδικότερα σε επιχειρηματίες, Γενικούς Διευθυντές, Διευθυντές Μάρκετινγκ, Διευθυντές Πωλήσεων, Διευθυντές Επιχειρησιακής Ανάπτυξης, Product Μanagers, Ιδρυτές Νεοφυών Επιχειρήσεων, Επενδυτές και Συμβούλους.

“Η αύξηση μονάχα της επιχειρησιακής αποδοτικότητας, αλλά και μια αποκλειστικά τεχνολογική διαφοροποίηση, συχνά δεν επαρκούν για την επιβίωση των επιχειρήσεων στον διεθνή ανταγωνισμό” δήλωσε ο κ. Ευστάθιος Ιντζεΐδης, Directοr Media & E-Cοmmerce της INTZEIDIS Cοnsulting. Ενώ συμπλήρωσε: “Οι ελληνικές επιχειρήσεις θα πρέπει ολοένα και περισσότερο να αναζητήσουν νέους τρόπους για την επίτευξη των εταιρικών των στόχων. Ενώ παράλληλα αυτές συνειδητοποιούν ότι στο νέο περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί, με τα νέα δεδομένα του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν και του Διαδικτύου των Πραγμάτων, δεν επαρκεί μια απλή βελτιστοποίηση του υφιστάμενου επιχειρηματικού
μοντέλου τους για την επιβίωσή τους. Η ανάπτυξη, όμως, νέων βιώσιμων επιχειρηματικών μοντέλων δεν πρέπει να είναι απλά ένα προϊόν σύμπτωσης, αλλά το αποτέλεσμα που θα προκύπτει από τη συστηματική χρήση εργαλείων και διαδικασιών και με χρήση μιας κοινής γλώσσας και βέλτιστων πρακτικών, οι οποίες θα τους επιτρέψουν να επινοήσουν, να περιγράψουν, να αμφισβητήσουν και να σχεδιάσουν τα επιχειρηματικά μοντέλα τους”.

Οι εισηγητές του σεμιναρίου είναι οι:
• Δρ. Reinhard Ematinger – Ph.D., Master of Science in Engineering Management, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Λέκτορας, Συγγραφέας, Certified Business Model Trainer (Strategyzer AG), LEGO SERIOUS PLAY ® Facilitator (LEGO A/S).
• Ευστάθιος Ιντζεΐδης – Βsc. in Economics, MBA in Media Management, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Ιδρυτής και διαχειριστής του neoecommerce.gr, Systematic Development of Ideas Trainer (Die Ideeologen®).
• Sandra Schulze (Οπτικοποίηση Επιχειρηματικών Μοντέλων) – Διπλωματούχος Designer, Graphic Designer, Εικονογράφος, Λέκτορας, Συγγραφέας. Έχει οπτικοποιήσει πλήθος από σεμινάρια και συνέδρια κορυφαίων διεθνών εταιρειών.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 599 ευρώ/άτομο. Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, το βιβλίο του Osterwalder “Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Μοντέλων”, καθώς και η Βεβαίωση Συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής, που βρίσκεται αναρτημένη μαζί με το πρόγραμμα και το λοιπό πληροφοριακό υλικό, σε ομότιτλη καταχώρηση στην ιστοσελίδα της INTZEIDIS Cοnsulting και να καταθέσουν το κόστος συμμετοχής τους, σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται. Για ποιοτικούς λόγους, επιτρέπεται αυστηρά, μονάχα μια συμμετοχή ανά εταιρεία.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Το καινοτόμο σεμινάριο στηρίζουν η OTEAcademy (Χορηγός Φιλοξενίας) καθώς και η kathimerini.gr, το neoecommerce.gr, η Direction Εκδοτικός Οργανισμός Α.Ε και το BusinessNews.gr (Χορηγοί Επικοινωνίας). Περισσότερες πληροφορίες για την INTZEIDIS Consulting στο www.intzeidis.de.

Share.

Leave A Reply