Παρασκευή, 24 Μαρτίου

H iSquare υλοποιεί και φέτος την ενέργεια «Back to school» της Apple

0

Μειωμένες τιμές με κέρδος 12% για φοιτητές, σπουδαστές και εκπαιδευτικούς στους υπολογιστές Mac

bts15

H iSquare, για ακόμα μια χρονιά, υλοποιεί στην Ελλάδα και την Κύπρο την ενέργεια «Back to school» της Apple, παρέχοντας ειδικές εκπαιδευτικές τιμές σε φοιτητές, σπουδαστές και εκπαιδευτικούς για τους υπολογιστές Mac με κέρδος 12%, μέσω του επίσημου δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών της.

Μέχρι τις 17 Οκτωβρίου, φοιτητές και σπουδαστές άνω των 18 ετών, αλλά και εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, έχουν τη δυνατότητα αγοράς των δημοφιλών υπολογιστών Mac mini, iMac, MacBook Air και MacBook Pro με οθόνη Retina, σε ειδική εκπαιδευτική τιμή με όφελος 12%. Απαραίτητη προϋπόθεση για να επωφεληθεί κανείς από τις ειδικές αυτές τιμές, είναι η επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας ή η βεβαίωση που αποδεικνύει ότι πρόκειται για εκπαιδευτικό.

Οι καινοτομίες που διαθέτουν οι υπολογιστές Mac τους φέρνουν στην κορυφή των προτιμήσεων της εκπαιδευτικής κοινότητας. Η ελαφριά, λεπτή και επαναστατική σχεδίασή τους, παράλληλα με το μοναδικό σε ευκολία χρήσης λειτουργικό τους σύστημα συνθέτουν τον ιδανικό «σύντροφο» της φοιτητικής ζωής. Παράλληλα, διδάσκοντες και διδασκόμενοι έχουν στη διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα εργαλεία, όπως πλήθος εφαρμογών αλλά κι ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό οικοσύστημα που παρέχει η Apple, προκειμένου να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες των υπολογιστών Mac.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη μέσω των συνεργαζόμενων αλυσίδων λιανικής καθώς και στα καταστήματα των Apple Premium Reseller.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.isquare.gr/prosfora

Share.

Leave A Reply