Παρασκευή, Φεβρουάριος 28

Νέο Πρόγραμμα Συμβολαίου Κινητής για εταιρικούς πελάτες απο την Wind

0

Το νέο Business Control 300 προσφέρει η WIND σε εταιρικούς πελάτες που επιθυμούν πραγματικό έλεγχο στο συμβόλαιο τους κινητής τηλεφωνίας.

wind

Το νέο πρόγραμμα Business Control 300, με μηνιαίο πάγιο 27€, προσφέρει απεριόριστα ενδοεταιρικά λεπτά ομιλίας προς σταθερά και κινητά, ενσωματωμένη χρήση 300 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα, χρήση Internet 100 ΜΒ και 60 sms.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα καταστήματα WIND ή τηλεφωνικά στο 1277 από κινητό WIND χωρίς χρέωση ή στο 800 500 1277 από σταθερό χωρίς χρέωση ή στο +30 693 560 1277 από άλλο δίκτυο & εξωτερικό με χρέωση αλλά και μέσω της ιστοσελίδας http://www.wind.gr/gr/gia-tin-epiheirisi.

Η WIND συνεχίζει τις επενδύσεις της στα δίκτυα νέας γενιάς 4G, την επέκταση του δικτύου της σταθερής τηλεφωνίας με έμφαση στο VDSL και την ανανέωση των καταστημάτων της, αναβαθμίζοντας συνολικά την εμπειρία των καταναλωτών.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.