Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GRECA, το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, οργανώνει πάλι μία ξεχωριστή εκδήλωση για την δικτύωση στελεχών του κλάδου. Το eCommerce Networking Day θα γίνει τη Τρίτη 16 Ιουνίου στις 7:30 το βράδυ στον εντυπωσιακό χώρο Workshop Dionisis Sotovikis στη Σωρού 22 στο Μαρούσι.

GRECA_logo_JPG_50KB

Στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, στελέχη από το χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ηλεκτρονικά καταστήματα και πάροχοι υπηρεσιών προς αυτά) θα έχουν την δυνατότητα να συναντηθούν και να κάνουν επαγγελματικές επαφές και να συζητήσουν ευκαιρίες συνεργασίας μεταξύ τους.

Δεν θα γίνουν παρουσιάσεις ή ομιλίες. Αντιθέτως, θα χρησιμοποιηθούν πολύ πετυχημένα εργαλεία δικτύωσης (όπως “προξενητές”, “business-card boards”, “quick-meeting tables”) που θα διευκολύνουν ιδιαίτερα τις επαφές μεταξύ των στελεχών με βασικό στόχο ο καθένας που θα έρθει να γνωρίσει πολλούς νέους συνεργάτες, να προωθήσει την καριέρα του και τα προϊόντα & υπηρεσίες της εταιρίας του και να συνάψει κάποια νέα συμφωνία.

Στην εκδήλωση μπορούν να παρευρεθούν όλα τα στελέχη του κλάδου, άσχετα με το αν η εταιρία τους είναι ή δεν είναι μέλος του GRECA. Η είσοδος για όλα τα στελέχη ηλ. καταστημάτων είναι δωρεάν (έως 3 ανά εταιρία), ενώ το κόστος για παρόχους υπηρεσιών προς αυτά που δεν είναι μέλη του GRECA είναι 25 Ευρώ.

Απαιτείται online προεγγραφή για όλους.

 


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply