Το ALBA προσφέρει Υποτροφίες μέσω του διαγωνισμού Let Me Introduce Me

0

Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece ενθαρρύνει και επιβραβεύει τη δημιουργικότητα μέσω του διαγωνισμού “Let Me Introduce ME” προσφέροντας τέσσερις μερικές υποτροφίες για το πρόγραμμα MSc in Marketing.

signature banner v2-01

Οι συμμετέχοντες καλούνται να παρουσιάσουν τον εαυτό τους με τον πιο έξυπνο και δημιουργικό τρόπο, ώστε να αποσπάσουν τη θετική ψήφο της επιτροπής αξιολόγησης η οποία θα αποτελείται από καθηγητές και στελέχη του ALBA, αλλά και experts από την αγορά, όπως ο James Nass, CEO της Lowe Athens και ο Ανδρέας Σταϊος, Digital Director της Universal Media.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να προβάλλουν τον εαυτό τους μέσω παρουσίασης, διαφήμισης, video ή με όποιο άλλο τρόπο επιθυμούν και φαντάζονται και να μας ειδοποιήσουν στέλνωντας το υλικό τους μέσω e-mail στο LetMeIntroduceMe@alba.edu.gr μέχρι και τις 30 Ιουνίου.

Οι 10 top finalist θα ανακοινωθούν στις 25 Ιουλίου ενώ, η διαδικασία αξιολόγησης θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου, με την ανακοίνωση των 4 νικητών.

Οι νικητές θα λάβουν υποτροφία αποκλειστικά για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 (έναρξη μαθημάτων Σεπτέμβριος 2015) ενώ για να μπορέσουν να ενταχθούν στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα θα πρέπει να πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα όπως αυτά ανακοινώνονται και ανανεώνονται στον ιστότοπο www.alba.edu.gr και να περάσουν από τη διαδικασία αίτησης και επιλογής του ALBA.

Ο διαγωνισμός Let Me Introduce Me, τρέχει για 4η συνεχη χρόνια και μέχρι σήμερα 7 δημιουργικά άτομα έχουνε φοιτήσει με υποτροφία χάρη στις πρωτότυπες παρουσιάσεις και ιδέες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τους όρους συμμετοχής παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.alba.edu.gr/LetMeIntroduceMe ή αποστείλετε email στο LetMeIntroduceMe@alba.edu.gr.

 

Share.

Leave A Reply