Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου

Ημερομηνία διαπραγμάτευσης για Forthnet

0

Με νέο οικονομικό διευθυντή ενίσχυσε το στελεχιακό της δυναμικό η Forthnet, γεγονός που, όπως εκτιμάται, σχετίζεται με τις συζητήσεις που πραγματοποιεί με τις πιστώτριες τράπεζες.

forthnet_financials

Πρόκειται για τον Μιχάλη Ραμάκη, ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία ως οικονομικός διευθυντής, έχοντας εργαστεί στο φαρμακευτικό κλάδο και στον κλάδο των υπηρεσιών για Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Είναι κάτοχος πτυχίου Χρηματοοικονομικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και MBA από το Surrey University UK. Ο Γιώργος Μαντζώρος, που εκτελούσε χρέη οικονομικού διευθυντή, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως αναπληρωτής διευθυντής οικονομικών.

Γεγονός είναι πως αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά το επόμενο διάστημα οι εξελίξεις περί την Forthnet θα καθοριστούν και από την στάση που θα τηρήσουν οι πιστώτριες τράπεζες. Όπως έγινε γνωστό από τις τράπεζες, έγινε δεκτό να παραταθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου 2015 η λήξη των δανείων της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας (325,7 εκατ. ευρώ) καθώς και όλες οι μεταξύ της 31 Δεκεμβρίου 2014 και 30 Ιουνίου 2015 υποχρεώσεις της για αποπληρωμή των δόσεων κεφαλαίου, πληρωτέων εκ παρατάσεως ή σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα αποπληρωμών.

Share.

Leave A Reply