Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου

Η AT&T δρομολογεί την παγκόσμια εγκατάσταση του Digital Life

0

Η AT&T είναι σε δοκιμές για τη απόκτηση άδειας λειτουργίας της εφαρμογής Digital Life, μίας ενοποιημένης πλατφόρμας οικιακού αυτοματισμού και ασφάλειας, σε παγκόσμιο επίπεδο, ανέφερε στο Mobile World Today ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της AT&T, Ralph de la Vega.

Ralph_de_la_Vega

«Ανακοινώσαμε τον προηγούμενο μήνα ότι προσθέταμε τεχνολογίες από τρίτους στην πλατφόρμα, ανοίγοντάς την τόσο ώστε ένας χρήστης να μπορεί εύκολα να προσθέσει προϊόντα από άλλους προγραμματιστές. Αυτό είναι απλά η αρχή», είπε. Η AT&T ήδη συνεργάζεται με εταιρείες όπως η Lutron Electronics (σκιές παραθύρων και ελέγχο φωτισμού), η Samsung (Samsung Techwin’s Wi-Fi IP κάμερα, wearables), η Qualcomm Life (εξασφάλιση ιατρικών δεδομένων) και η LG Electronics (smart TVs).

Ο πάροχος έχει ήδη ανακοινώσει μια «περιορισμένη δοκιμαστική έκδοση» του Digital Life στην Ευρώπη, σε συνεργασία με την Telefonica. Τον περασμένο μήνα, η AT&T ανέφερε ότι το Digital Life είναι διαθέσιμο σε 82 αγορές σε όλες τις ΗΠΑ και ο De la Vega είπε ότι η εταιρεία βλέπει την εμπορική δυναμική πίσω από αυτό. «Βλέπουμε θετικά κέρδη και προσθήκες συνδρομητών, εφάμιλλα των πιο εδραιωμένων επιχειρήσεων στο χώρο. Χτίσαμε την πλατφόρμα του Digital Life για να γίνει κορυφαία και είναι!», δήλωσε. Απηχώντας ένα θέμα που ήταν εμφανές στη Διάσκεψη Κορυφής Προγραμματιστών της AT&T τον προηγούμενο μήνα, σημείωσε επίσης ότι η αυξημένη έμφαση στην ασφάλεια παγκοσμίως, είναι μια περιοχή που οι πάροχοι πρέπει να επικεντρωθούν. «Δεν είναι μόνο μια διαφοροποίηση, είναι μια επιτακτική ανάγκη για επιτυχία. Σχεδόν με κάθε CIO με τον οποίο μιλώ, έχει την ασφάλεια ως την πρώτη του ή της ανησυχία. Το τι μπορεί να κάνει το IoT για τις επιχειρήσεις είναι τόσο συναρπαστικό, αλλά οι πελάτες θέλουν να γνωρίζουν ότι τα δεδομένα τους είναι ασφαλή », παρατήρησε.

Share.

Leave A Reply