Τα small cells μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για κάλυψη rural

0

small cels forum

Στην παρουσίαση που έκανε στο πλαίσιο του MWC 2015, το Small Cells Forum εκτιμά ότι η κάλυψη αγροτικών και απομακρυσμένων περιοχών αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για την αγορά κινητής και τους παρόχους δικτύων.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών της Real Wireless, το σύνολο αυτής της αγοράς εκτιμάται στα 163 δισεκατομμύρια δολάρια και θα συνδέσει με ευρυζωνικές υπηρεσίες 650 εκατομμύρια νέους χρήστες.  σύμφωνα με μια μελέτη

«Δεν πρόκειται για καθόλου μικρή εξειδικευμένη αγορά» δήλωσε ο Alan Law, πρόεδρος του Φόρουμ παρουσιάζοντας την πρωτοβουλία για τη διάδοση των small cells. Ο Julius Robson, αντιπρόεδρος του φόρουμ συμπλήρωσε ότι 17.000 small cells έχουν ήδη αναπτυχθεί σε αγροτικές και απομακρυσμένες περιοχές, ενώ ήδη έχουν αποδείξει τη χρησιμότητά τους σε αστικές περιοχές με ανάγκες πυκνής κάλυψης.

Στην παρουσίαση, επί τάπητος τέθηκαν τα θέματα της λειτουργίας small cellsκαι ως σημεία πρόσβασης WiFi, ενώ το ενδιαφέρον της βιομηχανίας έχει κινήσει η κάλυψη μέσω smallcellπου λειτουργούν σε περιοχές μη αδειοδοτούμενου φάσματος κατά τα πρότυπα της τεχνολογίας LTE-LAA η οποία φαίνεται εξαιρετικά υποσχόμενη.

Share.

Leave A Reply