Το κορυφαίο LG G3 βραβεύτηκε ως “Best Mobile Phone 2015” στο 5ο Συνέδριο InfoCom Mobile & Apps World

0

Το κορυφαίο smartphone LG G3 της LG Electronics (LG) τιμήθηκε με το βραβείο ‘Best Mobile Phone 2015’ στα φετινά ‘Mobile & Apps Awards’ που ανακοινώθηκαν στο 5ο Συνέδριο InfoCom Mobile & Apps World την Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου στο Ξενοδοχείο Divani Caravel.

LG_LG G3 awarded Best Mobile Phone @ InfoCom 2015

Το InfoCom Mobile & Apps World που διοργανώνεται από τη Smart Press, αποτελεί τη σημαντικότερη διοργάνωση του κλάδου στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου απονέμονται τα Mobile & Apps Awards τα οποία επιβραβεύουν και αναδεικνύουν τις πρωτοπόρες εταιρείες, υπηρεσίες, προϊόντα και πρόσωπα της αγοράς.

Σκοπός των βραβείων αυτών είναι η επιβράβευση των προσπαθειών και των αποτελεσμάτων όλων εκείνων που με τη δημιουργικότητα και το πάθος τους έχουν συμβάλει στη ανάπτυξη της αγοράς και στην εξέλιξη της τεχνολογίας. Η LG και συγκεκριμένα το smartphone που αποτέλεσε τη ναυαρχίδα της για το 2014, το LG G3, απέσπασε το βραβείο του καλύτερου κινητού της χρονιάς – Best Mobile Phone 2015, χάρη στα κορυφαία χαρακτηριστικά του, τις λειτουργίες και το σχεδιασμό του.

Το LG G3 έχει σχεδιαστεί με βάσει την προσέγγιση “Simple is the new Smart”, ενώ αποτελεί την εξέλιξη των smartphones, ενσωματώνοντας τα πλέον προηγμένα χαρακτηριστικά που έχει να επιδείξει η σύγχρονη τεχνολογία και προσφέροντας ταυτόχρονα την καλύτερη εμπειρία χρήσης από οποιοδήποτε προηγούμενο smartphone της LG. Με εκπληκτική οθόνη 5.5 ιντσών Quad HD και κάμερα 13MP με τεχνολογία OIS+ και λειτουργία Laser Auto Focus, το G3 προσφέρει την καλύτερη επιλογή για προβολή και λήψη φωτογραφιών και video, με εικόνες απίστευτης καθαρότητας και ευκρίνειας για ακόμα πιο ρεαλιστική εμπειρία θέασης.

Ταυτόχρονα, το νέο UΧ με επανασχεδιασμένο περιβάλλον γραφικών (GUI), διαφοροποιεί εντελώς την εμπειρία χρήσης του G3, ενώ μερικά από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του νέου UX, όπως το Smart Keyboard, το Smart Notice και το Smart Security αποτελούν τεχνολογίες «εμπνευσμένες» από τον καταναλωτή για να προσφέρουν τη μέγιστη ευκολία. Τέλος, ο κομψός και απλός σχεδιασμός του νέου G3 με σχήμα Floating Arc και εργονομικό, λεπτό, τοξοειδές προφίλ, εγγυάται εξαιρετικά άνετο κράτημα και χειρισμό με το ένα χέρι, ενώ έχει διατηρηθεί η σχεδιαστική καινοτομία της LG «Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο» για ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Τα premium υλικά κατασκευής και το συνολικό φινίρισμα δίνουν στο G3 ιδιαίτερο και premium στυλ, αντάξιο με τα κορυφαία χαρακτηριστικά του.

Share.

Leave A Reply