Καζούο Χιράι: Η Sony παραμένει στην κινητή!

0

hirai

Στην παρουσίαση των νέων μοντέλων της Sonyκαι κατά την εναρκτήρια ομιλία του ο Δ/νων Σύμβουλος του Ιαπωνικού κολοσσού Καζούο Χιράι, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί απόσυρσης της εταιρίας από την κινητή.

Συγκεκριμένα ο κ.Χιράι, δήλωσε ότι το οικοσύστημα της Sony που συνδέει τα smartphones, τα tablets, τις έξυπνες  τηλεοράσεις και τα wearables, δημιουργεί μια νέα καθημερινότητα για τους χρήστες οι οποίοι έχουν εντάξει τις έξυπνες συσκευές στη ζωή τους. Φυσικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sony δεν παρέλειψε να υπεραμυνθεί της πρωτοπορίας της εταιρίας  η οποία στηρίζεται σε τέσσερις πυλώνες: Την τεχνολογία, το περιεχόμενο, τη δημιουργικότητα και τους ανθρώπους της.

Τη σκυτάλη από τον Kazuo Hirai πήρε ο Hiroti Totoki, ο οποίος πρόσφατα έχει αναλάβει επικεφαλής της του τμήματος κινητής της Sony.
Απαντώντας εμμέσως στις αιτιάσεις περί ανταγωνισμού τιμών από τους χαμηλού κόστους κατασκευαστές δήλωσε: “Δεν μπορεί κανένας στο όνομα των περικοπών κόστους να κόψει τον δρόμο μας προς την επιτυχία. Αντιθέτως, η επιτυχία μας θα προέρχεται από όχι μόνο τη βελτιστοποίηση του επιχειρηματικού πυρήνα των smartphone μας, αλλά και από νέες ιδέες, νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, ακόμη και νέους τρόπους εργασίας. Έτσι ώστε σε ότι αλλαγές θα συναντάμε, θα απαντάμε αναπτύσσοντας προϊόντα που συναρπάζουν και διασκεδάζουν, αλλά το κάνουν με κέρδος ».

 

 

Share.

Leave A Reply