Νέος κύκλος σεμιναρίων από τη Samsung και το Leader School

0

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει το νέο κύκλο σεμιναρίων με θέμα το online marketing που θα ξεκινήσει στις 25 Φεβρουαρίου σε συνεργασία με την εταιρεία κατάρτισης και consulting, Leader School στο INNOVATHENS. 

InnovAthens powered by Samsung

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όσους έχουν μία μικρή επιχείρηση και επιθυμούν να βρουν τρόπους να την προωθήσουν ή σε νέους που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις αναφορικά με την καλύτερη χρήση των online εργαλείων. Τα εκπαιδευτικά workshops θα χωριστούν σε δύο περιόδους:

• Από τον Φεβρουάριο μέχρι και τον Απρίλιο, τα workshops θα έχουν θέμα “Online Success-Internet Marketing: Tools & Strategy”, αποκρυπτογραφώντας το internet marketing με μία σειρά τριών βασικών βημάτων – από την κατασκευή ενός site, στην online προώθηση και διαφήμιση και, τέλος, την παρακολούθηση, την ανάλυση και τη βελτιστοποίηση του.

• Από τον Μάιο μέχρι και τον Ιούνιο, το θέμα των workshops θα είναι “Online Success-Social Media Marketing: Tools & Strategy”, κατά τα οποία θα αναλυθούν οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Google Plus, YouTube, Instagram, LinkedIn) με στόχο την κατανόηση των κύριων χαρακτηριστικών κάθε πλατφόρμας και τον τρόπο που μπορεί να αξιοποιηθεί για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

Το κάθε σεμινάριο θα πραγματοποιείται 1 φορά το μήνα και έχει διάρκεια δύο ωρών (16:00-18:00). Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας τους δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ακόλουθο link www.samsung.com/gr/innovathens/, καθώς και καλώντας στο 213 0109300, καθημερινές (10.00 – 16.00). Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Share.

Leave A Reply