Στην περαιτέρω ανάπτυξη της συνδρομητικής του τηλεόρασης στοχεύει ο ΟΤΕ

0

Την περαιτέρω ανάπτυξη της συνδρομητικής του τηλεόρασης, με τη διάθεση τριών νέων υπηρεσιών, εντός του 2015, συνεχίζει ο ΟΤΕ, ο οποίος, όπως είναι γνωστό, έχει καταθέσει μη δεσμευτική προσφορά για την εξαγορά της Nova και με ενδιαφέρον αναμένεται αν το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει τελικά και σε δεσμευτική.

OTE_TV_Intro

Με την πρώτη νέα υπηρεσία του ΟΤΕ TV που θα λανσαριστεί στις αρχές του δεύτερου τριμήνου – OTE TV Go – θα δίνεται η δυνατότητα της παρακολούθησης των προγραμμάτων των καναλιών του ΟΤΕ TV και μέσω κινητού, ταμπλέτας και υπολογιστή.

Εντός του θα έρθει η υπηρεσία Hybrid όπου με έναν αποκωδικοποιητή ο συνδρομητής θα έχει τα πλεονεκτήματα της δορυφορικής υπηρεσίας (High Definition) και του IPTV (replay TV για ετεροχρονισμένη θέαση προγραμμάτων και cinema on demand για ενοικίαση ταινιών).

Εντός του έτους θα λανσαριστεί τέλος και η υπηρεσία Multiview με την οποία θα δοθεί η δυνατότητα ο συνδρομητής να «μοιράζει το σήμα» σε διαφορετικές τηλεοράσεις μέσα στο σπίτι, ώστε να βλέπει ταυτόχρονα άλλο κανάλι σε κάθε οθόνη.

Share.

Leave A Reply