Άνοιξε η διαδικτυακή πύλη για την «Ψηφιακή Αλληλεγγύη»

0

Από τις 31/12/2014 είναι διαθέσιμη στο κοινό η ιστοσελίδα e-inclusion.gr, όπου θα αναρτηθούν τα voucher των δικαιούχων του Κοινωνικού Μερίσματος, για την αγορά laptop ή tablet και ευρυζωνικής σύνδεσης για ένα χρόνο.

tablet

Η σελίδα λειτουργεί προς το παρόν δοκιμαστικά για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων σχετικά με το πρόγραμμα και τις διαδικασίες εξαργύρωσης των κουπονιών, ενώ αναμένεται μέσα στον Ιανουάριο να αναρτηθούν και τα κουπόνια.

Τα κουπόνια (voucher) αφορούν τους 289.300 δικαιούχους του Κοινωνικού Μερίσματος, οι οποίοι θα τα εκτυπώνουν μέσω της σελίδας e-inclusion.gr και θα απευθύνονται στα καταστήματα που συμμετέχουν στη δράση, για να παραλάβουν τον εξοπλισμό τους.

Με την ανακοίνωση της ημερομηνίας από την οποία οι ωφελούμενοι πολίτες θα μπορούν να εκδώσουν και να χρησιμοποιήσουν τις “Επιταγές Ψηφιακής Αλληλεγγύης”, ξεκινά και επίσημα το πρόγραμμα, από το οποίο έμειναν εκτός οι ένστολοι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος.

e-inclusion

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης “Ψηφιακές Υπηρεσίες Αλληλεγγύης στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης”.

Share.

Leave A Reply