Αυξημένες οι πωλήσεις smartphone για την Huawei

0

Στα 11,8 δισ. δολ. ανήλθαν τα έσοδα από τις πωλήσεις smartphone για την Huawei, σημειώνοντας αύξηση κατά σχεδόν 1/3 συγκριτικά με πέρυσι.

Hostesses hold the the Huawei's new smartphone, the Ascend P7, launched by China's Huawei Technologies during a presentation in Paris

Περί τα 75 εκατ. τεμάχια ήταν οι αποστολές «έξυπνων κινητών» της εταιρείας σύμφωνα με εσωτερικό σημείωμα του Richard Yu, επικεφαλής του τμήματος consumer της Huawei, αριθμός που αντιστοιχεί σε αύξηση της τάξης του 40% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Τα επίσημα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν εντός των επόμενων εβδομάδων, ενώ με ενδιαφέρον περιμένουν στην Κινεζική εταιρεία και τα “νούμερα” του ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, οι αποστολές της Samsung παραμένουν αμετάβλητες, ενώ αυτές της Apple σημειώνουν αύξηση σχεδόν 20% μετά το λανσάρισμα του iPhone 6. Μακράν μπροστά βρίσκεται η Xiaomi, η οποία πούλησε 26 εκατ. συσκευές κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2014, με στόχο να κλείσει το έτος στις 60 εκατ. αποστολές. Σε περίπτωση που επαληθευτεί κάτι τέτοιο, θα μιλάμε για υπερτριπλασιασμό των πωλήσεων σε σχέση με το 2013. Η LG, εν τω μεταξύ, αναμένεται να αυξήσει τις αποστολές smartphone κατά 26% συγκριτικά με το 2013.

Share.

Leave A Reply