Η Kodak επανέρχεται μέσα από smartphones

0

Ίσως δεν γνωρίζετε την κατασκευάστρια εταιρεία κινητών Bullitt, όμως σίγουρα γνωρίζετε την Kodak. Ένα brand που έχει συνδεθεί με την φωτογραφία για περισσότερο από έναν αιώνα και κατέρρευσε άδοξα πριν από λίγα χρόνια, όταν άργησε πολύ να προσαρμοστεί στη νέα αγορά της ψηφιακής φωτογραφίας.

kodak

Τώρα, κάτω από την νέα της ονομασία Kodak Imaging και χρησιμοποιώντας το hardware της Bullitt, αναμένεται να γεννηθεί ένα νέο smartphone που θα τρέχει λειτουργικό Android και θα έχει προηγμένες δυνατότητες φωτογράφησης, επεξεργασίας εικόνας και εύχρηστης εκτύπωσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Bullitt, οι συσκευές θα απευθύνονται σε καταναλωτές που θέλουν μια high-end εμπειρία, αλλά που βρίσκουν τις άλλες συσκευές όλο και περισσότερο περίπλοκες στη χρήση. «Η Kodak είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο» είπε ο Oliver Schulte, Διευθύνων Σύμβουλος της Bullitt Mobile.

Και συμπλήρωσε: «Η Kodak είναι αποδεκτή από τους καταναλωτές, ως μια μάρκα  ποιότητας καινοτομίας. Έχουμε αναλάβει αυτή την κληρονομιά και τη χρησιμοποιούμε για να εμπνεύσει μια σειρά από όμορφα σχεδιασμένες συσκευές που θα επιτρέπει στους χρήστες να πάρουν μεγάλες εικόνες, να επεξεργαστούν, να τις μοιραστούν και να τις εκτυπώσουν σε μια στιγμή.»

Η Eileen Murphy, Αντιπρόεδρος Brand Licensing της Kodak, δήλωσε: «Η Kodak είναι ενθουσιασμένη που θα εισέλθει στην αγορά των κινητών με τον Όμιλο Bullitt. Είμαστε εντυπωσιασμένοι με τη δέσμευση της Bullitt για τη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου  προϊόντων που αγκαλιάζουν την ποιότητα και την καινοτομία, χαρακτηριστικά που έχουν κάνει γνωστό το εμπορικό μας σήμα σε όλο τον κόσμο.

Οι πρώτες Kodak-branded συσκευές θα εμφανιστούν στη CES που θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας τον Ιανουάριο του 2015.

Share.

Leave A Reply