Η FedEx εξαγοράζει την Bongo International

0

Η FedEx Corp (NYSE: FDX) ανακοίνωσε την εξαγορά της Bongo International, ηγέτιδας εταιρείας σε τεχνολογίες και λύσεις που διευκολύνουν τις διασυνοριακές μεταφορές και συναλλαγές. Με την εξαγορά της Bongo International, η FedEx θα συμπληρώσει και θα διευρύνει το portfolio των λύσεων που προσφέρει για τη ραγδαία αναπτυσσόμενη, παγκόσμια αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce). 

FedEx_truck,_LA

Η Bongo International διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, τεχνολογιών και διαδικασιών που βοηθούν τις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου και e-commerce να αναπτυχθούν, προσεγγίζοντας καταναλωτές σε όλον τον κόσμο μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι λύσεις που προσφέρει περιλαμβάνουν διαχείριση εξαγωγών, υπολογισμό φόρου και δασμών, επιλογές διεθνών πληρωμών με γλωσσική μετάφραση, διαχείριση πωλήσεων online και προστασία από ηλεκτρονικές απάτες.

Με εγκατεστημένη βάση σε περισσότερες από 2.000 επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου στην Ευρώπη και την Αμερική, η Bongo International διαχειρίζεται διασυνοριακές συναλλαγές σε περισσότερες από 200 χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

«Η εκτίμησή μας είναι πως το διεθνές ηλεκτρονικό εμπόριο θα συνεχίσει να αναπτύσσεται σε διψήφια τροχιά», δήλωσε ο Τ. Michael Glenn, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Εμπορικής Ανάπτυξης και Εταιρικών Επικοινωνιών, FedEx Corporation. «Οι ολοκληρωμένες λύσεις της Bongo International θα ενισχύσουν το portfolio της FedEx για τη διεθνή αγορά του e-commerce και θα προσφέρουν στους πελάτες μας μοναδική ευελιξία, προκειμένου να δομήσουν και να επεκτείνουν το πελατολόγιό τους στις διεθνείς αγορές.»

«Με την παρατεταμένη αστάθεια στην τοπική οικονομία, το ηλεκτρονικό εμπόριο αποτελεί στρατηγικό βήμα για τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη. Η FedEx διαθέτει σύγχρονες λύσεις που υποστηρίζουν ουσιαστικά τις ελληνικές επιχειρήσεις που επιλέγουν να στραφούν στις διεθνείς αγορές, βοηθώντας τες να διακινούν τα προϊόντα τους με ταχύτητα, αξιοπιστία και ανταγωνιστικό κόστος. Με τη βαθιά γνώση και εμπειρία της Orbit Couriers και του Ομίλου Βεϊνόγλου στις ανάγκες της τοπικής αγοράς, αλλά και τις ολοκληρωμένες, διεθνείς υπηρεσίες της FedEx, είμαστε έτοιμοι να συμβάλλουμε στη σταθερή ανάπτυξη και επιτυχία των ελληνικών επιχειρήσεων», δήλωσε σχετικά ο Δημήτρης Κατσαδάκης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της Orbit Couriers.

Η FedEx αντιπροσωπεύεται στην Ελληνική αγορά αποκλειστικά από την Orbit Couriers, εταιρεία του Ομίλου Ορφεύς Βεϊνόγλου.

Share.

Leave A Reply