Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής στις αστικές συγκοινωνίες από τη MasterCard

0

Η εμπειρία μετακίνησης στην Αθήνα με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ) γίνεται πλέον πιο εύκολη και χωρίς μετρητά, χάρη σε μια νέα ασφαλή τεχνολογία πληρωμών μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα που έχει αναπτυχθεί από την Masabi, τον παγκόσμιο ηγέτη στο Mobile Ticketing για Μέσα Μεταφοράς.

IMG_0610

Η Masabi με την υποστήριξη και συνεργασία της MasterCard, έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα mobile ticketing, την JustRide, που θα επιτρέπει στους επιβάτες να κάνουν download στο κινητό τους τηλέφωνο μια εφαρμογή, μέσω της οποίας θα αγοράζουν εισιτήρια για όλες τις αστικές υπηρεσίες μεταφοράς. Η υπηρεσία στοχεύει στο να κάνει την αγορά των εισιτηρίων ευκολότερη, ταχύτερη και πιο βολική, καθώς οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήριά τους από το σπίτι, το δρόμο, το μετρό ή και το λεωφορείο, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν στην ουρά ή να ψάχνουν για ρέστα ή ψιλά!

Η Αθήνα εμπλουτίζει τους τρόπους πληρωμής ολόκληρου του μεταφορικού της δικτύου με μια καινοτόμο λύση mobile ticketing, σε σχέση με το σύστημα αποκλειστικής χρήσης μετρητών που ισχύει σήμερα. Η υπηρεσία “TFA TICKETS” (εφαρμογή για κινητό) είναι διαθέσιμη στο “App Store” της Apple και στο “Play Store” για Android και μπορεί να γίνει download χωρίς χρέωση από οποιονδήποτε χρήστη smartphone.

Share.

Leave A Reply