Η Intel και το Luxottica Group ανακοινώνουν πολυετή συνεργασία για Wearable τεχνολογίες

0

Η Intel Corporation και το Luxottica Group ανακοίνωσαν πρόσφατα μία πολυετή συνεργασία Έρευνας και Ανάπτυξης για τον συνδυασμό προηγμένων, πολυτελών και σπορ οπτικών με έξυπνη τεχνολογία.

BrianKrzanichandMassimoVian_s

Η στρατηγική αυτή συμμαχία θα διευρύνει τα όρια της έρευνας και ανάπτυξης, για την εκτίμηση του ρόλου έξυπνων τεχνολογιών στα γυαλιά του μέλλοντος. Ο απώτερος στόχος είναι η υιοθέτηση των μελλοντικών τάσεων και η ανάπτυξη έξυπνων προϊόντων, πρωτοποριακών από πλευράς μόδας που θα είναι χρήσιμα και επιθυμητά από τους καταναλωτές. Το πρώτο προϊόν από την Intel και την Luxottica αναμένεται να παρουσιαστεί το 2015.

«Η ανάπτυξη wearable τεχνολογίας δημιουργεί ένα νέο πεδίο δράσης για καινοτομία», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Intel Brian Krzanich. «Μέσω της συνεργασίας μας με το Luxottica Group, θα ενώσουμε τα αντίστοιχα οικοσυστήματά μας, ώστε να παρέχουμε την τεχνολογία αιχμής της Intel σε επίπεδο hardware και software σε συνδυασμό με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την τεχνογνωσία της Luxottica στα οπτικά καταναλωτικά προϊόντα. Πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας μας θα συμβάλλει στην επίτευξη ενός ακόμη ταχύτερου ρυθμού καινοτομίας, επαναπροσδιορίζοντας τα όρια του εφικτού.»

«Πρόκειται για μια απίστευτη ευκαιρία για εμάς να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να διαμορφώνουμε ακόμη εντονότερα το μέλλον των γυαλιών», ανέφερε ο Massimo Vian, Διευθύνων Σύμβουλος του Luxottica Group. «Μαζί με την Intel, θα συνεχίσουμε να διευρύνουμε τις δυνατότητες των wearables, επεκτείνοντας τα όρια του τί μπορεί να σημαίνει ένα ζευγάρι γυαλιά. Θα πρωτοπορήσουμε, δημιουργώντας γυαλιά τα οποία θα είναι έξυπνα, λειτουργικά αλλά και όμορφα. Προϊόντα που οι καταναλωτές θα αγαπήσουν.»

Share.

Leave A Reply