Μεγάλο ενδιαφέρον για την τεχνολογία της B3D στην ΚΕΜ FRANCHISE

0

Η B3D συμμετείχε στην έκθεση ΚΕΜ Franchise που πραγματοποιήθηκε στις 14-16 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, όπου η εταιρεία συνάντησε αρκετούς δυνητικούς συνεργάτες και βρίσκεται πολύ κοντά στη σύναψη συμφωνίας για δικαιόχρηση (franchise) της τεχνολογίας που προσφέρει η εταιρεία.

b3d_11-940x460

Πιο συγκεκριμένα, η Β3D αναμένεται να ανακοινώσει τις πρώτες συνεργασίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, εισάγοντας με αυτό τον τρόπο την επαναστατική 3D τεχνολογία και στην περιφέρεια. Αρχικά το πλάνο επέκτασης θα ξεκινήσει με τις πόλεις Τρίκαλα και Λάρισα και εντός του έτους θα ανακοινωθούν και νέες συνεργασίες σε Ελλάδα και Κύπρο.

‘Ηδη η B3D προχώρησε σε αποκλειστική συνεργασία στην πόλη των Τρικάλων, όπου την περίοδο των Χριστουγέννων λειτουργεί, από 28 Νοεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου, “Ο ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ”, το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας. Εντός του πάρκου θα είναι διαθέσιμοι 2 scanners (μέσω συνεργαζόμενης επιχείρησης) όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το 3D ομοίωμά τους σε ελάχιστο χρόνο.

Ο Operations Manager της B3D, κ. Περικλής Γαλανάκης δήλωσε σχετικά: “ Η αποκλειστική, για την Ελληνική και Κυπριακή αγορά, τεχνολογία που προσφέρει η B3D, του 3D scanning & printing, έχει τύχει μεγάλου ενδιαφέροντος και αποδοχής από τον επιχειρηματικό κόσμο κατά τη διάρκεια της KEM FRANCHISE. Ευελπιστούμε σύντομα να μπορούμε να προσφέρουμε την 3D τεχνολογία σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.”


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply