Η LG Electronics ξεκινάει πρώτη παγκοσμίως την αναβάθμιση Android 5.0 Lollipop

0

Η LG Electronics (LG) ξεκινά πρώτη παγκοσμίως τη διάθεση της πολυαναμενόμενης αναβάθμισης Android 5.0 Lollipop για τα LG G3 smartphones, ξεκινώντας από την Πολωνία, ενώ θα ακολουθήσουν άμεσα και άλλες βασικές αγορές.

LG_G3_Lollipop_1

Η LG Electronics, ο πρώτος παγκόσμιος κατασκευαστής smartphone που προσφέρει την αναβάθμιση Lollipop το 2014, θα ανακοινώσει στη συνέχεια πλάνο αναβάθμισης και για άλλες συσκευές.

Αυτή η τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android, προσφέρει μια σειρά από αναβαθμίσεις συμπεριλαμβανομένης μιας νέας σχεδιαστικής κατεύθυνσης με επιπλέον premium χαρακτηριστικά, όπως σκιάσεις και animations. Οι ειδοποιήσεις βελτιώνονται με νέο layout και διαφορετικά χρώματα, ενώ πλέον θα εμφανίζονται στη οθόνη κλειδώματος.

Ένα νέο χαρακτηριστικό ασφαλείας, προκειμένου να ενισχύσει τη συνδεσιμότητα μεταξύ των συσκευών, θα επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώνουν το smartphone τους, όταν βρίσκονται κοντά σε μία προ-εγγεγραμμένη συσκευή Bluetooth, όπως το LG G Watch ή το G Watch R. Η αναβάθμιση Lollipop επίσης εισάγει τη νέα μηχανή εκτέλεσης εφαρμογών Android Runtime (ART), για ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

«Η LG παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει στους καταναλωτές την καλύτερη διαθέσιμη εμπειρία, καθιστώντας κορυφαία μας προτεραιότητα την προσφορά του λειτουργικού συστήματος Android Lollipop στους κατόχους του G3 το συντομότερο δυνατόν» δήλωσε ο Δρ Jong-seok Park, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Τα νέα χαρακτηριστικά και οι αναβαθμίσεις του Android 5.0, θα προσφέρουν μία εντελώς νέα εμπειρία χρήσης για το LG G3 κάνοντάς το ακόμη καλύτερο από ό, τι ήδη είναι».

Σε ότι αφορά την ελληνική αγορά, η LG Electronics Ελλάς, ανακοινώνει επίσημα ότι η αναβάθμιση για το LG G3 θα είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος του τέταρτου τριμήνου του 2014. Περαιτέρω αναβαθμίσεις σε συσκευές της LG, συμπεριλαμβανομένου του LG G2, θα ακολουθήσουν σύντομα.

Share.

Leave A Reply