Το NFC Micropayments της HOTECH επέλεξε η Coca Cola HBC

0

Το NFC Micropayments της HOTECH επέλεξε και εγκατέστησε η Coca Cola HBC, στα γραφεία της στο Μαρούσι, για την διενέργεια cashless συναλλαγών αλλά και την αποδοτικότερη διαχείριση του εστιατορίου της.

hotech-nfc

Η εφαρμογή NFC Micropayments που αποτελεί μέρος της ολοκληρωμένης πλατφόρμας για τη διαχείριση εκδηλώσεων NFC MyFair, σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες cashless συναλλαγών, μικρό-πληρωμών και διαχείρισης γευμάτων, σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, εταιρείες, εργοστάσια, Δήμους ή Κοινότητες καθώς και εκθέσεις.
Οι υπάλληλοι της Coca Cola χρησιμοποιούν πλέον μια προσωποποιημένη κάρτα τεχνολογίας NFC για τις συναλλαγές τους στο εστιατόριο της εταιρείας.

Ειδικότερα, με την χρήση NFC κινητών τηλέφωνων ως POS (Point Of Sales), τα προϊόντα ή γεύματα προγραμματίζονται και αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη της NFC κάρτας του κάθε υπαλλήλου. Αντίστοιχη εφαρμογή POS σε NFC κινητό τηλέφωνο λειτουργεί στο εστιατόριο όπου οι κάρτες «σκανάρονται» για την κατανάλωση των προϊόντων ή γευμάτων με ταυτόχρονη ενημέρωση των πιστωτικών τους υπολοίπων σε πραγματικό χρόνο.

H εφαρμογή απλούστευσε την διαχείριση του εστιατορίου της εταιρείας συνολικά. Έδωσε τη δυνατότητα καταγραφής της λειτουργίας και των συναλλαγών του σημείου πώλησης και των σημείων κατανάλωσης των προϊόντων ή γευμάτων σε πραγματικό χρόνο, με παράλληλη δυνατότητα εξαγωγής στατιστικών για τον καλύτερο και αποδοτικότερο προγραμματισμό.

Προφίλ

Η Hotech είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα, που εδώ και 6 χρόνια, ασχολείται κάθετα με ολοκληρωμένες εφαρμογές και λύσεις που αξιοποιούν την τεχνολογία NFC. Αποτελεί δε τη μοναδική Ελληνική εταιρεία μέλος του NFC Forum και τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε όλα τα παγκόσμια συνέδρια και εκδηλώσεις που αφορούν και προωθούν την τεχνολογία NFC (NFC FORUM MEETINGS, MOBILE WORLD CONGRESS, WIMA MONACO & USA, κ.α.). Η εταιρεία απευθύνεται εξαγωγικά με εφαρμογές NFC μεταξύ άλλων σε χώρες όπως οι Η.Π.Α., η Αγγλία, η Γερμανία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Παράλληλα, έχει επενδύσει στη δημιουργία, συντήρηση και προσφορά λύσεων “με το κλειδί στο χέρι” (turnkey solutions) που φιλοξενούνται σε ασφαλή, διαρκώς ελεγχόμενα δικτυακά υπολογιστικά περιβάλλοντα, επιτρέποντας την εγκατάσταση κρίσιμων εφαρμογών μεγάλης κλίμακας.

Τέλος, η εταιρεία είναι μέλος του ΣΕΠΕ και του ΣΕΚΕΕ και αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη της Microsoft.

Share.

Leave A Reply