Premium υβριδικός φορητός υπολογιστής από την Toshiba

0

Η Toshiba Europe GmbH παρουσιάζει το νέο Toshiba Portégé Z20t – τον premium υβριδικό 31.75 cm (12.5”) φορητό υπολογιστή και tablet σε μία συσκευή, που έχει σχεδιαστεί για επαγγελματική χρήση.

Portege_Z20t-B_beauty_01_with_screen

Αυτή η εξαιρετικά φορητή συσκευή έχει τελειοποιηθεί για business users και ερασιτέχνες, διαθέτοντας ποικιλία χαρακτηριστικών παραγωγικότητας και ασφαλείας συν τους νέους ισχυρούς επεξεργαστές Intel® Core™ M, που υποστηρίζουν τη δημιουργία και κατανάλωση περιεχομένου με ευκολία. Με εξαιρετικά παρατεταμένη διάρκεια μπαταρίας έως 16 ώρες , ελαφρύ σώμα και λεπτό, απέριττο design, ο εξελιγμένος Portégé Z20t έχει σχεδιαστεί για την επαγγελματική σας ζωή μέσα και έξω από το γραφείο.

Ο κ. Eric Cariou, Vice President, B2B PC, Lifestyle Products & Services Group, Toshiba Europe GmbH, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Portégé Z20t αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό τεχνολογικό επίτευγμα και προσφέρει όσα μπορεί να χρειάζεται ένας σύγχρονος επαγγελματίας από μία πλήρη εμπειρία mobile computing. Σχεδιασμένος για επαγγελματίες χρήστες, ο Portégé Z20t είναι μία λεπτή και ελαφριά συσκευή είτε χρησιμοποιείται ως φορητός υπολογιστής είτε ως tablet για κάθε σενάριο χρήσης ενώ ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά ασφαλείας και IT management που είναι σημαντικά για κάθε εταιρία στο σημερινό σύνθετο επιχειρηματικό περιβάλλον».

Ιδανικά σχεδιασμένος για ευελιξία 

Με βελτιωμένη μορφή και ποικιλία λειτουργιών για ευέλικτη business χρήση, ο Portégé Z20t είναι η ιδανική συσκευή για επαγγελματίες. Το προαιρετικό Wacom digitizer προσφέρει ανώτατη αναγνώριση γραφής ώστε να μπορούν οι χρήστες να κρατούν σημειώσεις και να σχεδιάζουν γρήγορα και καθαρά διαγράμματα στα meetings ενώ αποθηκεύεται άνετα σε ειδική εσοχή στο tablet για να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες να το χάσετε.

Σχεδιασμένος ως φορητός υπολογιστής αλλά εξίσου εντυπωσιακός ως tablet, ο Portégé Z20t διαθέτει αναστρέψιμη σύνδεση που επιτρέπει στο tablet να γυρίσει προς τα πίσω για να χρησιμοποιηθεί ως συσκευή παρουσίασης για περισσότερους ανθρώπους.

Το tablet επωφελείται από μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και επιπλέον λειτουργίες συνδεσιμότητας στο πληκτρολόγιο. Για άνεση και ευκολία στη χρήση, το tablet μπορεί να αποσπάται με το ένα χέρι μέσω του απλού μηχανισμού σύνδεσης. Ο Portégé Z20t διαθέτει επίσης Full HD IPS οθόνη αφής που επιτρέπει ζωντανό περιεχόμενο με καθαρές λεπτομέρειες και ευρεία γωνία θέασης σε περίπτωση που περισσότεροι χρήστες θέλουν να δουν το περιεχόμενο στην οθόνη.

Το ματ φινίρισμα της οθόνης είναι ιδανικό για το business χρήση περιερίζοντας την αντανάκλαση για να επιτρέπει την εργασία κάτω από τα φώτα του γραφείου ή ακόμα και έξω. Η λειτουργικότητα και η παραγωγικότητα ενισχύονται ακόμη περισσότερο με το αδιάβροχο στις ρίψεις οπίσθια φωτιζόμενο πληκτρολόγιο ιδανικό για εργασία σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό και με βελτιωμένο design για εύκολη και άνετη πληκτρολόγηση. Επιπλέον το ενσωματωμένο Accupoint προσφέρει μία εναλλακτική στο ευρύ clickpad για μεγαλύτερη ακρίβεια.

Εξαιρετικά φορητός για ολοήμερη χρήση

Όταν χρησιμοποιείται ως φορητός υπολογιστής, η διάρκεια της μπαταρίας φτάνει το εντυπωσιακό των 16 ωρών1 συνδυάζοντας τη φόρτιση σε tablet και πληκτρολόγιο – ιδανικός για χρήση σε πτήσεις μακριάς διαρκείας ενώ δε χρειάζεται επαναφόρτιση στο τέλος κάθε ημέρας. Αν χρησιμοποιηθεί ως tablet, η διάρκεια φτάνει τις 8 ώρες1 και καλύπτει πλήρως μία γεμάτη εργασιακή ημέρα. Με βάρος μόλις 799g και πάχος 8.8 mm σε tablet ή βάρος 1.59 kg ως φορητός υπολογιστής, ο Portégé Z20t είναι και εξαιρετικά φορητός βάσει των επιδόσεών του.

Εντυπωσιακές επιδόσεις με κάθε τρόπο λειτουργίας

Ο ισχυρός Portégé Z20t διαθέτει επεξεργαστές Intel® Core™ M που ενεργοποιούν το βέλτιστο συνδυασμό διάρκειας μπαταρίας και επαγγελματικής απόδοσης σε μία μόνο συσκευή. Με αυτούς τους επεξεργαστές και τη μηχανική της Toshiba, ο Portégé Z20t διαθέτει ένα απλό σώμα με premium μαύρο ασημένιο φινίρισμα το οποίο λειτουργεί αθόρυβα.

Ο Portégé Z20t περιλαμβάνει SSD έως 256 GB και έως 8 GB LPDDR3 μνήμη για ταχύτατη ανταπόκριση και τη δυνατότητα να τρέχετε απαιτητικά προγράμματα με ευκολία. Σε συνδυασμό με τα Intel® HD γραφικά, οι business users έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν γρήγορα, καθιστώντας τη συσκευή συναρπαστική και πρακτική για χρήση στο γραφείο ή στο σπίτι.

Επαγγελματική ασφάλεια για ήρεμη χρήση

Ο Portégé Z20t προσφέρει ενισχυμένες λειτουργίες ασφαλείας που κρατάνε ασφαλή τα σημαντικά δεδομένα μίας επιχείρησης όπως το Toshiba EasyGuard. Η λειτουργία Trusted Platform Module (TPM) διασφαλίζει τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα τοπικά, ενώ η τεχνολογία Intel®Active Management Technology (AMT) επιτρέπει στο Τμήμα IT να επιβλέπει, διατηρεί, επισκευάζει, ενημερώνει και αναβαθμίζει τις συσκευές από απόσταση. Παράλληλα κάθε συσκευή έχει περάσει διάφορες δοκιμασίες για να συμβαδίζει με τις προδιαγραφές ασφαλείας της Toshiba – όπως το τεστ HALT (Highly Accelerated Lifestyle Test) του ανεξάρτητου Γερμανικού Ινστιτούτου, TÜV Rheinland® ή ρίψεις υγρών έως 76 cm. Διατίθεται επίσης κλείδωμα Kensington που κλειδώνει το πληκτρολόγιο σε γραφεία ή άλλα σημεία και διασφαλίζει ότι και το tablet θα μείνει στη θέση του.

Είτε πρόκειται για μικρή είτε για μεγάλη επιχείρηση, ο Portégé Z20t είναι εύκολος στη διαχείριση με ενισχυμένες επιλογές όπως System Center Configuration Manager (SCCM), Windows Management Instrumentation (WMI), Toshiba Cloud Client Manager (TCCM) και Toshiba Smart Client Manager (TSCM).

Συνδεσιμότητα για κάθε σενάριο

Ο Portégé Z20t προσφέρει τις ενισχυμένες επιλογές συνδεσιμότητας που χρειάζεται ένας business user ανεξάρτητα από το πώς χρησιμοποιείται.

Σε tablet mode, μία micro HDMI® θύρα, micro USB θύρα και microSD slot περιλαμβάνονται για να συνδέεστε σε συμπληρωματικές οθόνες και ταχύτερη μεταφορά δεδομένων.

Με το συνδεδεμένο πληκτρολόγιο, οι χρήστες μπορούν να έχουν ενισχυμένη συνδεσιμότητα χωρίς μετασχηματιστές με επιλογή θυρών πλήρους μεγέθους όπως RGB, HDMI®, GBit LAN και 2 x USB 3.0 θύρες. Ο Portégé Z20t επιτρέπει επίσης σταθερή χρήση Internet εν κινήσει με προαιρετικό 3G/4G και γρήγορη Wi-Fi® πρόσβαση σε διάφορα δίκτυα μέσω Wi-Fi® ac/a/b/g/n.

Ο Toshiba Portégé Z20t θα είναι διαθέσιμος στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο του 2015.

Share.

Leave A Reply