Παρασκευή, 9 Ιουνίου

Το LG G2 σε νέα προνομιακή τιμή από την LG Electronics

0

Το πολυβραβευμένο και αγαπημένο smartphone LG G2 της LG Electronics (LG) είναι τώρα διαθέσιμο σε νέα, πιο οικονομική τιμή, φέρνοντας έτσι την premium εμπειρία χρήσης ακόμα πιο κοντά στους καταναλωτές.

LG G2 new price

Συγκεκριμένα, από την 1η Νοεμβρίου το LG G2 θα πωλείται στη νέα τιμή των €349, σε σχέση με την προηγούμενη τιμή λιανικής στα €449, δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους χρήστες να το αποκτήσουν, αναβαθμίζοντας την καθημερινότητά τους.

Το LG G2 ξεχώρισε με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, τις προηγμένες λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του, εμπνευσμένα από τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις συνήθειες των καταναλωτών με στόχο να ανταποκρίνεται απόλυτα σε αυτές. Θέτοντας τις βάσεις για τη μετέπειτα εξέλιξη των smartphone της LG, το G2 διαθέτει Full HD IPS οθόνη 5.2 ιντσών με ελάχιστο πλαίσιο, ισχυρή μπαταρία 3,000mAh, κάμερα 13MP και επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ 800. Μερικές από τις λειτουργίες του περιλαμβάνουν τη μοναδική καινοτομία του Έξυπνου Πίσω Πλήκτρου (Rear Key), λειτουργία Knock On και Knock Code, τεχνολογία Optical Image Stabilizer (OIS) στην κάμερα για την εξάλειψη της θολούρας, λειτουργία Guest Mode για την προσαρμογή του προφίλ και την αποκλειστική τεχνολογία Audio Zoom.

Το LG G2 αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό και αποτελεί το Νο 1 ως τώρα σε πωλήσεις κινητό της εταιρείας για το διάστημα 2013-2014. Η LG Electronics το γιορτάζει, προσφέροντας νέα προνομιακή τιμή, ώστε η πιο premium εμπειρία να είναι διαθέσιμη με το minimum δυνατό κόστος!

Share.

Leave A Reply