Στην OTE TV τα δικαιώματα των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων

0

Ακόμα ένα πλήγμα καταφέρει στη NOVA η συνδρομητική τηλεόραση του OTE, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League και του Europa League για την περίοδο 2015-2018.

champions_europa

Αλλάζει άρδην το σκηνικό στις τηλεοπτικές μεταδόσεις των αθλητικών διοργανώσεων. Μετά την Premier League, την Primera Division, την Bundesliga και την Serie A, η OTE TV εμπλουτίζει περαιτέρω το αθλητικό της περιεχόμενο καθώς έχοντας έρθει, όπως όλα δείχνουν, σε συμφωνία με την TEAM, αναλαμβάνει τη μετάδοση των 15 από τους 16 αγώνες κάθε αγωνιστικής του Champions League (ένα παιχνίδι της Τετάρτης θα μεταδίδεται από ΝΕΡΙΤ ή ΑΝΤ1) και το σύνολο των αγώνων του Europa League για την επόμενη τριετία.

Όπως προκύπτει από πηγές, οι προσφορές τόσο της NOVA όσο και της OTE TV κινήθηκαν σε πολύ υψηλά επίπεδα, ωστόσο η TEAM που διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα για λογαριασμό της UEFA, δεν ανακοινώνει τα ποσά της συμφωνίας πρωτού αυτή επισημοποιηθεί. Εκτιμάται πάντως πως η OTE TV έβγαλε στο τραπέζι 105-120 εκατ, ευρώ (σχεδόν 40 εκατ. ευρώ ανά σεζόν) για να αποκτήσει το πολυπόθητο πακέτο. Τα 25 εκατ. ευρώ αφορούν τη διοργάνωση του Champions League και τα υπόλοιπα 15 εκατ. ευρώ ο Europa League,

Το ενδιαφέρον της NOVA στρέφεται πλέον στα εθνικά πρωταθλήματα, ετοιμάζοντας την απάντησή της για τα πρωταθλήματα Ισπανίας και Γερμανίας, τα διακαιώματα των οποίων τίθενται εκ νέου σε διαπραγμάτευση για την επόμενη περίοδο, καθώς επίσης και της διοργάνωσης του Κύπελλο Ελλάδας, τα δικαιώματα της οποίας παραχωρούνται ανά σεζόν.

Share.

Leave A Reply