Σε υπηρεσίες προς τις επιχειρήσεις επεκτείνεται η Τειρεσίας Α.Ε

0

Πρόσβαση στα στοιχεία πιστοληπτικής ικανότητας που βρίσκονται καταχωρημένα στη λίστα της “Τειρεσίας”, θα έχουν οι επιχειρήσεις οι οποίες θέλουν να ελέγξουν την αξιοπιστία των εταιριών / συνεργατών τους με τους οποίους έχουν, ή σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν συναλλαγές.

τειρεσιας

Η υπηρεσία είναι συνδρομητική και γίνεται με τη συγκατάθεση του ελεγχόμενου, όπως προβλέπεται από τη σχετική γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών δεδομένων. Όποια επιχείρηση επιθυμεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα της Τειρεσίας Α.Ε., συμπληρώνει σχετική αίτηση η οποία αξιολογείται σύμφωνα με τη δραστηριότητα, το λόγο για τον οποίο ζητά πρόσβαση, ενώ ακόμα και αν εγκριθεί ο χρήστης της υπηρεσίας θα ελέγχεται για τον τρόπο που την χρησιμοποιεί, ώστε να μη γίνεται κατάχρηση ή παραβίαση των όρων περί διασφάλισης του εμπιστευτικού χαρακτήρα των πληροφοριών.

Ήδη, από τον περασμένο Ιούνιο στο συνέδριο e-bussiness World o κ. Πέτρος Καπασούρης Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της «Τειρεσίας Α.Ε.», είχε προαναγγείλει το λανσάρισμα της υπηρεσίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Share.

Leave A Reply