Η Cyta Ελλάδος Κινητο-ποιεί για Cyta Κινητή

0

Τα Προγράμματα Κινητής της Cyta Ελλάδος παρουσίασε η εταιρεία στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου την οποία παρέθεσε στο Αμφιθέατρο των κεντρικών της γραφείων με τη συμμετοχή της Ανώτατης Διοίκησης σε Αθήνα και Λευκωσία, μέσω του καινοτόμου συστήματος Τηλεπαρουσίας.

cyta_4_play

Ειδικότερα, η Διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε την ευρεία, εμπορική διάθεση υπηρεσιών Cyta Κινητής, μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη πρώτη περίοδο προσφοράς Κινητής Τηλεφωνίας σε συγκεκριμένο αριθμό Πελατών.

Με την παραπάνω εξέλιξη η Cyta Ελλάδος δίνει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τη δυνατότητα συνδυασμού τετραπλών υπηρεσιών (4play) Σταθερής-Κινητής-Internet-Τηλεόρασης σε ένα λογαριασμό. Η δυνατότητα συγκέντρωσης πολλαπλών υπηρεσιών σε ένα λογαριασμό από μία εταιρεία, δημιουργεί τις ιδανικές προϋποθέσεις για ποικίλες συνδυαστικές εκπτώσεις, αρκεί να υπάρχει τουλάχιστον μία Σύνδεση Σταθερής και μία Σύνδεση Κινητής στον ίδιο λογαριασμό, με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη οικονομία στον (οικιακό ή εταιρικό) μηνιαίο λογαριασμό.

Έτσι, από σήμερα, ο Πελάτης αποκτά τη δυνατότητα να δημιουργήσει τη δική του «Cyta Κινητή», με τιμή βασικού παγίου συμβολαίου από μόλις 9€/μήνα*,στην οποία συμπεριλαμβάνονται 200  λεπτά ομιλίας: 100’ προς όλα τα Δίκτυα και 100’ προς Σταθερά & Κινητά Cyta Ελλάδος. Στη συνέχεια ο Πελάτης, αναλόγως των αναγκών του, μπορεί με μόλις επιπλέον 5€/ανά Πρόγραμμα το μήνα, να προσθέσει Προγράμματα στο βασικό πάγιο, όποια και όσα θέλει, όποτε το χρειάζεται – ακόμη και κατά τη διάρκεια του μήνα –  έχοντας τις εξής επιλογές: Ομιλία προς όλους (150’), Ομιλία Cyta προς Cyta Κύπρος -Σταθερά και Κινητά- (150’), SMS προς όλους (100) και MobileInternet (200MB). Για τους Πελάτες που θα επιλέξουν μόνο Cyta Κινητή, ισχύει ειδική τιμή συμβολαίου η οποία ξεκινά από τα 11€/μήνα (περιλαμβάνει 200’ ομιλίας:  100’ προς όλα τα Δίκτυα και 100’ προς Σταθερά & Κινητά Cyta Ελλάδος).

Η επέκταση της Cyta Ελλάδος και στην Κινητή Τηλεφωνία μετά από μόλις 6 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την εταιρεία και αποδεικνύει ότι η σταθερή ανάπτυξη είναι εφικτή πραγματικότητα για μία ελληνική εταιρεία, ακόμη και σε περιόδους ύφεσης.

Share.

Leave A Reply