Διαθέσιμες οι υπηρεσίες πληρωμών Visa από τα iPhone 6, iPhone 6 Plus και Apple Watch

0

Η Visa επιβεβαίωσε ότι θα υποστηρίζει τις υπηρεσίες πληρωμών καταναλωτών με τις συσκευές iPhone 6, iPhone 6 Plus και Apple Watch.

apple-visa

Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα στις ΗΠΑ και σταδιακά και στις υπόλοιπες αγορές θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa στην υπηρεσία Apple Pay, προσφέροντας στους πελάτες τους τη δυνατότητα να πραγματοποιούν πληρωμές με ευκολία και ασφάλεια σε επιλεγμένους εμπόρους, τόσο σε καταστήματα όσο και μέσω εφαρμογών.

Ο Steve Perry, Chief Digital Officer, Visa Europe, δήλωσε: «Η είσοδος της Apple στη συγκεκριμένη αγορά αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ των πληρωμών μέσω κινητού. Πρόκειται για ένα ορόσημο για τις ηλεκτρονικές πληρωμές, που αποτυπώνει τη δυναμική των πληρωμών μέσω κινητού και μέσω καρτών ανέπαφων συναλλαγών»

«Η Visa Europe έχει οδηγήσει τις εξελίξεις στον τομέα των NFC πληρωμών ήδη από το λανσάρισμα των πρώτων καρτών και τερματικών ανέπαφων πληρωμών το 2007. Σήμερα υπάρχουν περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια τερματικά Visa για ανέπαφες συναλλαγές σε καταστήματα σε όλη την Ευρώπη, έτοιμα να δεχθούν πληρωμές μέσω κινητού. Η απόφαση της Apple να μπει στη συγκεκριμένη αγορά αντικατοπτρίζει το περιθώριο ευκαιριών που υπάρχει σήμερα στις ηλεκτρονικές πληρωμές. Η υποστήριξη εκ μέρους της Apple θα ενισχύσει τη χρήση των ανέπαφων υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για όλους τους εμπλεκόμενους στο οικοσύστημα των πληρωμών μέσω κινητού».

«Συνεργαζόμαστε στενά με την Apple και με τις τράπεζες μέλη μας προκειμένου να φέρουμε αυτή τη νέα υπηρεσία στην Ευρωπαϊκή αγορά».

Share.

Leave A Reply