Νέα εξαγορά της ThinkDigital στη Ρουμανία

0

Η ThinkDigital, το κορυφαίο δίκτυο Digital Μέσων στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη και επίσημος αντιπρόσωπος Διαφήμισης των Facebook, Skype, MSN και Outlook στην περιοχή, ανακοίνωσε την εξαγορά της AdEvolution. Πρόκειται για μία εκ των πρωτοπόρων εταιρειών Digital Media στην Ρουμανία, με δεκάδες premium τοπικά sites στο roster της.

ThinkDigital-LogoFinalOUT-CS4

Όπως δήλωσε ο Άλεξ Καραγεώργης, Managing Director της ThinkDigital, «Ισχύς εν τη ενώσει! Η AdEvolution είναι ένας από τους πιο σεβαστούς παίκτες στην αγορά. Με την κίνηση αυτή ενισχύουμε ακόμη περισσότερο τη θέση μας στην αγορά και δημιουργούμε την απαραίτητη κάλυψη και το εύρος στόχευσης για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας ακόμη πιο αποτελεσματικά».

Από την πλευρά του, ο Val Voicu, Ιδρυτής της AdEvolution, ο οποίος θα συνεχίσει ως Business Development Advisor, τόνισε: «Όταν δημιούργησα πριν από 8 χρόνια την εταιρεία, έθεσα ως στόχο να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και εξέλιξη της αγοράς. Η συμφωνία με τη ThinkDigital θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στον στόχο μας».

Share.

Leave A Reply