Αποεπενδύει από την χονδρική η Fourlis

0

Με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Όμιλος Fourlis, ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό για την απόφασή του να αποεπενδύσει από τη δραστηριότητα χονδρικής ηλεκτρικών ειδών εντός του τρέχοντος έτους.

fourlis

Με την εξέλιξη αυτή ο Όμιλος επικεντρώνεται ακόμη περισσότερο στον χώρο της λιανικής πώλησης, με την ανάπτυξη των καταστημάτων ΙΚΕΑ και Intersport, ενώ τη διανομή και εμπορία των προϊόντων Liebherr, Korting, Brandt, MABE, καθώς και των απορροφητήρων “FOURLIS” αναλαμβάνει η εταιρεία IDEAL.

“Από το 2014, η Ιντεάλ βασισμένη στην πολυετή επιτυχημένη παρουσία στον χώρο της διανομής ηλεκτρονικών προϊόντων, έχει αναλάβει την διανομή των τηλεοράσεων της Toshiba και προϊόντων άλλων διεθνών οίκων, με αποτέλεσμα να έχει αυξημένες πωλήσεις παρά την κρίση στην οικονομία”, αναφέρει η εισηγμένη σε σχετική ανακοίνωση, χωρίς να δοθούν λεπτομέρειες αναφορικά με το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας με την Ideal.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε από την Fourlis η δημιουργία ΙΚΕΑ e-shop, σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές της ΙΚΕΑ, κάνοντας έτσι δυναμική είσοδο στις ηλεκτρονικές πωλήσεις.

Share.

Leave A Reply