Ανοιχτή η εφαρμογή BBM για Windows Phones

0

Η αμερικάνική εταιρεία BlackBerry ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή αποστολής μηνυμάτων BBM ή BlackBerry Messenger, θα είναι πλέον ανοιχτή και για την Windows πλατφόρμα smartphone.

BlackBerry-Messenger-image

H κίνηση αυτή της BlackBerry αναμένεται να κάνει πιο δημοφιλή την BBM, δεδομένου του ευρύτερου κοινού που χρησιμοποιεί Windows Phones.

Η αμερικανική εταιρεία φαίνεται να αναζητά τρόπους να επαναπροσδιορίσει την εικόνα της στην αγορά και να προωθηθεί ως επιχείρηση λογισμικού και υπηρεσιών, δεδομένης της κακής κατάστασης που βρίσκεται το τμήμα πωλήσεων smartphone.

Η BlackBerry αναπτύσσει νέες εφαρμογές τον τελευταίο καιρό, κυρίως με επιχειρηματικό προσανατολισμό, προσδοκώντας τη διάσωση των πιο βιώσιμων τμημάτων της. Η υπηρεσία BBM μοιάζει μάλιστα να έχει ιδιαίτερα καλές προοπτικές, δεδομένου του έντονου ενδιαφέροντος ιδιωτικών και κρατικών υπηρεσιών για ασφαλείς υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων.

Η υπηρεσία αποτελεί από το προηγούμενο έτος, εφαρμογή για τα λειτουργικά συστήματα της Google και της Apple, όμως η κίνηση για συνεργασία και με την Microsoft μπορεί να σημαίνει πιο ευρεία χρήση των εφαρμογών της BlackBerry, ξεφεύγοντας από τα πλαίσια των smartphones.

Share.

Leave A Reply