Επίθεση στα γραφεία της Hailo από οδηγούς ταξί

0

Βανδαλισμούς στο κτήριο της Hailo στο Λονδίνο προκάλεσαν αγανακτισμένοι οδηγοί ταξί της Βρετανικής πρωτεύουσας, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση της εταιρείας να επεκτείνει της συνεργασία της με οδηγούς mini-cab.

hailo-cab

Η διάσημη εφαρμογή για ταξί (αντίστοιχη με το γνωστό μας Taxibeat), προκειμένου να διευρύνει την εμβέλειά της και να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών της, αποφάσισε να συμπεριλάβει συμπεριλάβει στο στόλο της οχήματα mini-cab, όπως η Uber, το αντίπαλο δέος στο χώρο.

Το γεγονός αυτό πυροδότησε τις έντονες αντιδράσεις των συνεργαζόμενων οδηγών ταξί, που επιτέθηκαν στο κτήριο της εταιρείας και έγραψαν με σπρέι στους τοίχους τη λέξη “προδότες”.

Ο Steve McNamara , επικεφαλής του Συνδέσμου Οδηγών Ταξί του Λονδίνου, εξέφρασε την αντίθεση του συνδικαλιστικού οργάνου στην απόφαση της Hailo και ενημέρωσε πως οι οδηγοί ήδη διαγράφουν την εφαρμογή και απομακρύνουν τα διακριτικά αυτοκόλλητα της εταιρείας από τα οχήματά τους.

Τα πνεύματα ηρέμησαν έπειτα από παρέμβαση της αστυνομίας που απομάκρυνε τους οργισμένους οδηγούς από τον περιβάλλοντα χώρο των γραφείων της Hailo.

Share.

Leave A Reply