Γραφείο στην Κίνα σκοπεύει να ανοίξει η Facebook

0

Το ενδεχόμενο ανοίγματος γραφείου πωλήσεων στην Κίνα εξετάζει η Facebook, προκειμένου να παράσχει μεγαλύτερη στήριξη στους τοπικούς διαφημιστές που χρησιμοποιούν το κοινωνικό δίκτυο για να προσεγγίσουν τους πελάτες στο εξωτερικό.

Facebook-China

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters, η Facebook πρόκειται να προβεί σε αυτήν τη στρατηγική κίνηση μέσα σε διάστημα ενός έτους, ωστόσο όπως αναφέρει το Bloomberg, η εταιρεία βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση μίσθωσης χώρου στο Fortune Financial Center, την κεντρική επιχειρηματική περιοχή του Πεκίνο.

Ο Vaughan Smith, αντιπρόεδρος της Facebook και υπεύθυνος για την εταιρική ανάπτυξης, δήλωσε ότι η εταιρεία διερευνά τρόπους για να προσφέρει ακόμα περισσότερη στήριξη στην Κινεζική αγορά.

Το Facebook έχει ήδη ένα γραφείο πωλήσεων στο Χονγκ Κονγκ, που ασχολείται με τους διαφημιστές τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και στην ηπειρωτική Κίνα. Ένα νέο γραφείο πωλήσεων στην Κίνα, θα έφερνε για πρώτη φορά υπαλλήλους της Facebook στο ηπειρωτικό κομμάτι της χώρας.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply