Η Obrela Security Industries στο InfoSecurity Europe 2014 στο Λονδίνο

0

Με μεγάλη επιτυχία σημειώθηκε η συμμετοχή της OBRELA SECURITY INDUSTRIES (www.obrela.com) στη διεθνή έκθεση «Infosecurity Europe 2014» που διεξήχθη στο Earls Court του Λονδίνου, 28 Απριλίου – 1 Μαΐου 2014.

obrela

Η OBRELA SECURITY INDUSTRIES για τρίτη συνεχόμενη χρονιά υπήρξε η μοναδική ελληνική εταιρία Ασφάλειας Πληροφοριών που συμμετείχε στη διεθνή έκθεση και κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα στις 200 μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου. Το περίπτερο τίμησαν με τη παρουσία τους κυβερνητικοί εκπρόσωποι από την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Αμερική, εκπρόσωποι τύπου, υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων εταιριών και πλήθος ενδιαφερομένων.

Μεγάλο ενδιαφέρον προκάλεσε η πρωτοποριακή προσέγγιση της «Ασφάλειας Πληροφοριών ως Υπηρεσίας» ή “Information Security as a Service” ενώ υπήρξε ιδιαίτερη ανταπόκριση από τους επισκέπτες για την τεχνολογία “SWORDFISH TECHNOLOGY”, καινοτόμα τεχνολογία η οποία αναπτύχθηκε από την OBRELA SECURITY INDUSTRIES μετά από εκτεταμένες και μακροχρόνιες έρευνες.

Η  OBRELA SECURITY INDUSTRIES, παρέχει υπηρεσίες νέας γενιάς για την διαχείριση του κινδύνου των πληροφοριών σε πολύπλοκα περιβάλλοντα μεγάλων εγχώριων και διεθνών οργανισμών και εταιρειών (Global 500).

Share.

Leave A Reply