Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της SingularLogic ο Μ.Καριώτογλου

0

Η SingularLogic ανακοινώνει ότι η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας κ. Μαρίκα Λάμπρου υπέβαλλε παραίτηση η οποία έγινε δεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο και το οποίο την ευχαρίστησε για τη συμβολή της στις δραστηριότητες της εταιρείας τα τελευταία 9 χρόνια.

singularlogic

Τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Καριώτογλου. Ο κ. Καριώτογλου υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της εταιρείας από το 1984, ενώ έχει διατελέσει Διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης και Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης. Είναι κάτοχος πτυχίου BSc Electronic Engineering του Chelsea College και πτυχίου MSc Communications Engineering από το Imperial College of Science and Technology.

kariotoglou

Ο Πρόεδρος και νέος Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Μ.Καριώτογλου δήλωσε:

«Η εταιρεία διαθέτει  όλες τις προϋποθέσεις να επιταχύνει την αναπτυξιακή της πορεία, αξιοποιώντας συγκριτικά πλεονεκτήματά της όπως το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, την εξειδικευμένη τεχνογνωσία, το ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων και τη μεγάλη εγκατεστημένη βάση που αριθμεί 40.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις και 700 μεγάλες επιχειρήσεις. Ο ισχυρότερος όμιλος Λογισμικού και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής στην Ελλάδα, θα ενισχύσει την  παρουσία του σε όλους τους τομείς της αγοράς.»


Για τη
SingularLogic

Η SingularLogic αποτελεί τον ισχυρότερο Όμιλο Λογισμικού και Ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής στην Ελλάδα. Οι δραστηριότητές  της, περιλαμβάνουν την ανάπτυξη και διάθεση προϊόντων επιχειρηματικού λογισμικού και cloud εφαρμογών, τη μελέτη, σχεδίαση και υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής για τον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα, υπηρεσίες outsourcing  καθώς και τη διάθεση και υποστήριξη προϊόντων καταξιωμένων διεθνών οίκων πληροφορικής.

Η SingularLogic, μέλος του Marfin Investment  Group(MIG),   με άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, εξειδικευμένη τεχνογνωσία, ευρύ προϊοντικό χαρτοφυλάκιο, μεγάλη εγκατεστημένη βάση που αριθμεί 40.000
μικρομεσαίες επιχειρήσεις και 700 μεγάλες επιχειρήσεις, ισχυρό πανελλαδικό δίκτυο διανομής 400 συνεργατών και περισσότερα από 400 σημαντικά υλοποιημένα έργα πληροφορικής στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, αποτελεί το σίγουρο και σταθερό συνεργάτη που εγγυάται την επένδυση των πελατών του.

Share.

Leave A Reply