Παρασκευή, 9 Ιουνίου

Η Cyta Ελλάδος συνεχίζει τη δυναμική της πορεία

0

Με αφορμή την παρουσίαση του προϋπολογισμού του Οργανισμού Cyta ενώπιον της κοινοβουλευτικής επιτροπής οικονομικών της Κύπρου, επιβεβαιώνεται ακόμη μία φορά ότι η Cyta Ελλάδος υλοποίει σταθερά το επιχειρησιακό της πλάνο από την έναρξη της εμπορικής της λειτουργίας στην Ελλάδα, τον Οκτώβριο του 2008, έως σήμερα. Ήδη, σε σκληρές συνθήκες οικονομικής κρίσης και έντονου ανταγωνισμού, η Cyta Ελλάδος έχει επιτύχει να καθιερωθεί στην ελληνική αγορά, κερδίζοντας σταδιακά την εμπιστοσύνη των σημερινών 300.0000 και άνω πελατών της.

cyta_logo

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων κατά τη συγκεκριμένη παρουσίαση και ο πρόεδρος του Οργανισμού, κ. Χρίστος Πατσαλίδης: «Με αναγνωρισμένη αξία και δυναμική, η Cyta Ελλάδος είναι μία εταιρεία η οποία βρίσκεται στην προνομιακή θέση, λόγω υψηλών επιδόσεων, να επιλέξει την πορεία που θα ακολουθήσει στο μέλλον, είτε μόνη της, είτε με άλλους στρατηγικούς συνεργάτες, σε κάθε περίπτωση, με σίγουρη την προοπτική να παραμείνει μία δυναμική πηγή εσόδων. Οι επιδόσεις του Οργανισμού γενικότερα, αλλά και της Cyta Ελλάδος ειδικότερα, εντυπωσιάζουν τόσο σε επίπεδο προσωπικού, όσο και σε επίπεδο τεχνολογίας και υψηλών επενδύσεων με ιδίους πόρους».

Όσον αφορά στην πορεία της εταιρείας, ο κ. Πατσαλίδης πρόσθεσε ότι «μέχρι το 2016 η Cyta Ελλάδος θα είναι, οικονομικά, πλήρως αυτόνομη, ενώ ο Οργανισμός θα συνεχίσει μέχρι τότε να τη στηρίζει, ως βασική του επένδυση, έχοντας ο ίδιος αυτάρκεια σε πόρους και κανένα τραπεζικό δανεισμό».

Υπενθυμίζεται ότι από τα τέλη του 2013, η εταιρεία έχει εντάξει στις υπηρεσίες της και τη συνδρομητική τηλεόραση, ενώ προσεχώς πρόκειται να εισέλθει και στην Κινητή Τηλεφωνία, δίνοντας πολύ σύντομα στους πελάτες της την ευκαιρία να συνδυάσουν τετραπλές υπηρεσίες (Σταθερή – Internet – Τηλεόραση – Κινητή) παρεχόμενες από μία εταιρεία.

Share.

Leave A Reply