Διοικητικές αλλαγές στην hellas on line

0

Αλλαγή φρουράς στην hellas online με τον Αντώνη Κεραστάρη να αναλαμβάνει τη θέση του γενικού διευθυντή χρηματοοικονομικών στην Ιντραλοτ (Group Chief Financial Officer) μετά από ένα γενικότερο ανασχηματισμό στην εταιρεία αυτή και τη θέση του στην τηλεπικοινωνιακή εταιρεία να αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Κόκκαλης.  

hol

Είχε προηγηθεί η παραίτηση του Σωκράτη Κόκκαλη από την θέση του επικεφαλής όλων των εταιρειών του ομίλου της Ιντρακόμ, πλην της Ιντραλοτ, όπου διατηρεί το θέση του προέδρου και η τοποθέτηση του Δημητρίου Κλώνη στη θέση του προέδρου τόσο της hellas online όσο και των υπολοίπων εταιρειών συμπεριλαμβανομένης και της εταιρείας συμμετοχών.

Πάντως ο κ. Κεραστάρης δεν φεύγει εντελώς από την τηλεπικοινωνιακή εταιρεία καθώς διατηρεί τη θέση του μέλους του διοικητικού συμβουλίου ως σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος.

Ο Κ. Κόκκαλης αναλαμβάνει τη θέση του διευθύνοντος της hellas online σε μια περίοδο κατά την οποία, όπως επιμένουν οι πληροφορίες, διαμορφώνεται η νέα συμφωνία με την Vodafone που δεν αποκλείεται να είναι ακόμα και η συγχώνευση των δύο εταιρειών μέσω της ολικής εξαγοράς της από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στον όμιλο Ιντρακόμ σημειώνονται ενώ κυοφορείται ένα νέο τοπίο στην αγορά των τηλεπικοινωνιών, κάτι που προφανώς έχει συνυπολογιστεί.

Οργανωτικές αλλαγές ανακοίνωσε παράλληλα και η Ιντραλοτ όπου μεταξύ άλλων ο Σωκράτης Κόκκαλης συνονόματος γιός του Σωκράτη Κόκκαλη αναβαθμίστηκε αναλαμβάνοντας Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου (Group Deputy Chief Executive Officer).  

Η νέα οργανωτική δομή της Ιντραλοτ έχει τρεις βασικούς πυλώνες: τα Προϊόντα και Υπηρεσίες (Products & Services), τις Διεθνείς Δραστηριότητες & Πωλήσεις (GlobalOperations & Sales) και την Τεχνολογία (Technology).

Τα νέα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, εκτός των Αντώνη Κεραστάρη και Σωκράτη Κόκκαλη που προαναφέραμε είναι:

Γιώργος Ζενζεφίλης, Group Chief Products & Services Officer, Ιωάννης Παντολέων Group Chief Operating Officer, Κωνσταντίνος Φαρρής Group Chief Technology Officer, Αθανάσιος Χρονάς Group Chief Legal & Compliance Counsel και Νίκος Νικολακόπουλος President Latin America, Western Europe & Africa.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιντραλοτ «η εταιρεία αποφάσισε να προβεί σε οργανωτικές αλλαγές με γνώμονα την συνεχώς αυξανόμενη παγκόσμια παρουσία της και τις ανάγκες λειτουργίας ενός διεθνούς ομίλου, την αποτελεσματικότερη κάλυψη των διαρκώς μεταβαλλόμενων αναγκών των πελατών της, την βελτιστοποίηση της λειτουργίας της, την παροχή  κορυφαίας ποιότητας, καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών και εν τέλει τη μεγιστοποίηση δημιουργίας αξίας για τους μετόχους της. Η νέα δομή της εταιρείας είναι αποτέλεσμα μιας ενδελεχούς ανάλυσης της στρατηγικής και της εσωτερικής οργάνωσής της, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την διεθνή εταιρεία στρατηγικών συμβούλων The Boston Consulting Group».

Share.

Leave A Reply