Ο Σωκράτης Κόκκαλης παραδίνει στον γιο του Κωνσταντίνο

0

kokalis

Τη σκυτάλη στον γιό του Κωνσταντίνο παρέδωσε ο Σωκράτης Κόκκαλης ο οποίος με βάση τις σχετικές ανακοινώσεις των εταιρειών συμφερόντων του στο Χρηματιστήριο, αποχώρησε από όλα τα διοικητικά συμβούλια στα οποία κατείχε τη θέση του προέδρου, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της Intracom Holdings.

Ο Κωνσταντίνος Κόκκαλης ανέλαβε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Intracom Holdings (προηγουμένως είχε τη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος) με τον Δημήτρη Κλώνη να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου, όπως και στα υπόλοιπα διοικητικά συμβούλια των εταιρειών του ομίλου. Στην hellas on line, στη διοίκηση της οποίας συμμετέχει από την ίδρυσή της, ο Κωνσταντίνος Κόκκαλης παραμένει στη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Leave A Reply