Με την υποστήριξη της Jupitee θα ταξιδέψει τον Φεβρουάριο στη Βαρκελώνη και το Mobile World Confernce 2014 η ελληνική συμμετοχή. Η μοναδική ελληνική πλατφόρμα δημιουργίας εφαρμογών (application) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα στηρίξει την ελληνική αποστολή στην παγκόσμια διοργάνωση στην ισπανική πόλη και φυσικά θα είναι αυτή που θα σχεδιάσει το επίσημο application της.

jupitee

Το app που θα παίζει και σε iOS και σε Android θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες:

να ενημερωθούν για τους εκθέτες του περιπτέρου, τις υπηρεσίες τους, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν σε αυτό και τον προγραμματισμό των συναντήσεων στο meeting room

να λαμβάνουν διαρκή ενημέρωση μέσα από push notifications για νέα και happenings

να επικοινωνούν μεταξύ τους δωρεάν και

να συντονίζονται στο webradio της ελληνικής αποστολής

Ο κ. Γιάννης Γιανναράκης, Γενικός Διευθυντής του ΣΕΚΕΕ δήλωσε σχετικά“Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η Jupitee θα προσδώσει προστιθέμενη αξία στην παρουσία μας στο Mobile World Congress και θα ενισχύσει με την πολύτιμη προσφορά της το “Challenge Accepted”, το κεντρικό σύνθημα της ελληνικής αποστολής στο επερχόμενο MWC”.

Η διάθεση της εφαρμογής θα γίνει την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014.

Η Jupitee, που και πέρυσι στήριξε την ελληνική αποστολή στο Mobile World Conference 2013, είναι  μια πλατφόρμα στην οποία μπορεί κανείς να δημιουργήσει την εφαρμογή της επιχείρησής του, ακριβώς όπως την έχει φανταστεί και να τη “στείλει” στο AppStore και στο Google Play, κάνοντας την διαθέσιμη σε όλους.

Η χρήση της πλατφόρμας είναι piece of cake, ακόμη και για τους λιγότερο εξοικειωμένους με τους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και μέχρι σήμερα μέσω της Jupitee έχουν κατασκευαστεί πάνω από 30 διαφορετικές εφαρμογές, που έχουν κερδίσει πάνω από 42.000 downloads, παρά το γεγονός ότι μετράει λίγο παραπάνω από έναν χρόνο ζωής.

 

 


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply