microsoft

Να επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα σχεδιάζει η Microsoft σε συνεργασία με την Τeleperformance. Σύμφωνα με πληροφορίες η Microsoft σε κοινοπραξία με την Teleperformance, η οποία επίσης δραστηριοποιείται στη χώρα μας, θα δημιουργήσουν κέντρο υποστήριξης (support center) των προϊόντων της Microsoft. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για απασχόληση εκεί 550 ατόμων με εξειδίκευση στην τεχνολογία. Οι υπηρεσίες – υποστήριξη που θα παρέχει το κέντρο αυτό θα καλύπτει τα προϊόντα της Microsoft σε περίπου 30 χώρες.

Όπως εκτιμάται οι βασικοί λόγοι που οδήγησαν την αμερικανική εταιρεία στην παραπάνω απόφαση είναι το υψηλά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό καθώς και οι υποδομές που διαθέτει η Teleperformance η οποία είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών Contact Center Outsourcing. Στην Ελλάδα έχει παρουσία από το 1989 ενώ διαθέτει τρία contact centers και εξυπηρετεί καταναλωτές σε 29 διαφορετικές χώρες.

Τα παραπάνω συζητήθηκαν την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και της διευθύνουσας συμβούλου της Microsoft Ελλάς Πέγκυς Αντωνάκου, χωρίς να δοθεί ιδιαίτερη δημοσιότητα, πιθανότατα ενόψει των επίσημων ανακοινώσεων.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Leave A Reply